Hikoki boormachine

Voor het werk op de boerderij is een Hikoki boormachine onmisbaar. Deze machine is zeer geschikt voor professioneel gebruik door de hoge kwaliteit en innovatie van het Japanse topmerk. In het ruime assortiment van BTN de Haas vindt u naast boormachines ook accuboormachines en boorhamers. Een boormachine is geschikt om te boren in hout en staal. Boort u regelmatig in beton? Kies dan voor een boorhamer. Als u bij het werken geen toegang tot stroom heeft, is een accuboormachine handig. Kijk eens bij ons elektrisch handgereedschap voor een bijpassende borenset en andere onderdelen.

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Hikoki boormachine accu

Door het compacte formaat en het lichte gewicht van de Hikoki boormachine met accu kunt u er gemakkelijk mee werken. De machine heeft een krachtige motor, dit zorgt voor minder slijtage en een langere levensduur. De boormachine is voorzien van LED verlichting waarmee u ook in het donker goed kunt werken. Let er bij de aanschaf van uw machine op dat een aantal varianten worden geleverd met accu’s en een aantal niet. Wij hebben namelijk multifunctionele accu’s die u voor verschillende machines kunt gebruiken wat voordeliger is dan verschillende losse accu’s. Deze vindt u in ons Hikoki accessoires assortiment.

 

Hikoki boormachine 18 volt

U heeft een optimaal vermogen met een Hikoki boormachine 18 volt. Bij deze machines geldt: hoe groter het wattage, hoe krachtiger de boormachine. Bij elke machine is aangegeven hoe diep deze kan boren in een bepaald materiaal. U vindt een ruim aanbod boormachines bij BTN de Haas. Zo hebben wij losse boorkoppen en sets met oplader, accu, lamp en doppen. Het voordeel van een set is dat u voor uw Hikoki boormachine 18 volt meteen de juiste accessoires heeft om aan de slag te gaan. Boren doet u in een handomdraai met de zeer hoge boorsnelheid van deze machine!

 

Hikoki boormachine kopen

Met de kwaliteit van Hikoki bent u verzekerd van een stof- en waterbestendige machine. Wilt u graag een Hikoki boormachine kopen? Bij BTN de Haas kunt u deze eenvoudig online bestellen. U bent daarnaast van harte welkom in onze agrarische groothandel in Groningen. Onze specialisten staan voor u klaar met deskundig advies over de verschillende boormachines. Voor de reparatie van uw machine kunt u terecht bij onze After sales service. Een Hitachi boormachine kopen doet u bij BTN de Haas. Wij bieden u een product dat we creatief kunnen inkopen, waardoor deze scherp geprijsd is!