Slijptollen & toebehoren

Wilt u graag in steen of metaal slijpen? Dan kunt u gebruik maken van de Hikoki slijptollen en toebehoren. De slijptollen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en groottes. Zo kunt u kiezen voor een slijptol van 125mm, 180mm, 230mm of een combinatie hiervan. Daarnaast kunt u kiezen voor een elektrische slijptol of een slijptol op accu. De toebehoren van een slijptol bestaan o.a. diverse slijpschijven en borstels. Draag tijdens het slijpen beschermende kleding, om verwondingen te voorkomen.

Producten 1-36 van 63

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Haakse slijper kopen

Een slijptol wordt vaak een haakse slijper of flex genoemd. Wilt u graag een haakse slijper kopen dan heeft u de keuze uit verschillende soorten. Bij BTN de Haas kunt u een haakse slijper kopen van het merk Hikoki. Met Hikoki bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit! Omdat de slijptollen verkrijgbaar zijn in verschillende maten, is het belangrijk om te bepalen of u er fijn of grof werk mee wilt gaan doen.

Accu slijptol

Een nieuwe trend is de Hikoki accu slijptol. Waar u voorheen gebruik maakte van een elektrische slijptol, kunt u nu ook gebruik maken van een accu slijptol. Het voordeel: u kunt snoerloos werken en bent niet meer afhankelijk van stroom. Daarnaast kunt u de accu’s eenvoudig uitwisselen met andere accu gereedschap, zoals een accuboormachine.

Hitachi slijptol

Bent u bekend met een Hitachi slijptol? Dan willen wij u er graag op attenderen dat de naam Hitachi is gewijzigd in Hikoki. Deze naamswijziging heeft in 2018 plaatsgevonden. Wilt u graag meer weten over de naamswijziging? Bekijk dan de pagina: Hikoki wordt de nieuwe merknaam Hitachi.