Lasdraad

Heeft u lasdraad nodig voor uw werkzaamheden? Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment. Wij hebben lasdraad en laselektroden van verschillende materialen en in verschillende diktes en lengtes. Zo vindt u altijd een geschikt draad voor uw werkzaamheden. Ook een lasapparaat kopen doet u eenvoudig bij ons. BTN de Haas heeft apparaten voor verschillende lasmethodes zoals TIG en MIG.

23 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lasdraad 1 mm

Bij BTN de Haas vindt u verschillende soorten lasdraad. Wij hebben onder andere lasdraad van 1 mm dik. Alle materialen die wij verkopen zijn van hoge kwaliteit. Ons verkoperde lasdraad van 1 mm heeft een stabiele spanning en een gering spatverlies waardoor u er prettig mee kunt werken. Zowel de professional als de hobbyist heeft bij ons een ruime keuze uit lasapparaten, lasdraad en toebehoren. Bekijk direct het assortiment en stel uw eigen set samen!

 

Lasdraad 0,8 mm

Zoekt u stevig draad om dunne platen aan elkaar te lassen? Dan is een lasdraad van 0,8 mm zeer geschikt. Dit verkoperde draad heeft een stabiele spanning en is daardoor prettig in gebruik. Wij leveren het draad op een handige spoel. Als u dikkere onderdelen aan elkaar wilt bevestigen is een steviger lasdraad wellicht beter geschikt. Naast het lasdraad van 0,8 mm vindt u bij ons draad tot 4 mm dikte. Wij hebben voor elke klus een geschikt lasdraad!

 

Lasdraad RVS

Wilt u verschillende onderdelen van RVS met elkaar verbinden? Dan heeft u stevig lasdraad van RVS nodig. Deze en andere lasdraden van bijvoorbeeld aluminium vindt u bij BTN de Haas. Ons RVS lasdraad is geschikt om zowel gelijksoortige als ongelijksoortige RVS soorten aan elkaar te lassen. Naast lasdraad van RVS vindt u ook laselektroden van staal en aluminium bij ons. Weet u niet precies wat u nodig heeft voor uw klus? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Onze ervaren medewerkers helpen u graag verder!

 

Lasdraad kopen

U kunt bij BTN de Haas uw lasdraad kopen. Ons ruime assortiment bekijkt u eenvoudig online. Naast draad bent u bij ons ook voor lasglas aan het juiste adres. U vindt bij ons onder andere spatglazen, gasmondstukken en laskabelogen. U kunt hierdoor gemakkelijk alle accessoires samen met het lasdraad kopen. Zo weet u zeker dat u binnen enkele werkdagen al het materiaal voor uw klus in huis heeft en u snel aan het werk kunt!