Lasglas

Ga veilig te werk tijdens het lassen door lasglas te gebruiken. Dit is speciaal bewerkt glas waarmee u uw ogen beschermt tegen het felle licht dat vrijkomt terwijl u last. Ook voorkomt u hiermee dat u vonken in uw gezicht krijgt. Lasglas is in verschillende formaten verkrijgbaar in de online winkel van BTN de Haas. U kunt deze en andere veiligheidsmiddelen voordelig samen met uw Lasapparaat kopen. Ook Laselektroden in verschillende hoeveelheden schaft u eenvoudig bij ons aan. Lees meer

van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

van 38

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel  Lijst 

Laskap

Om uw gehele gezicht te beschermen en tegelijk uw handen vrij te houden is een laskap onmisbaar. We hebben verschillende modellen voor u beschikbaar voor optimale beveiliging tijdens uw klus. De kappen zitten zeer comfortabel en hebben een lange levensduur. Om het draaggemak te verhogen kunt u uw laskap verstellen via de hoofdband. Ook van rook zult u tijdens het lassen geen last hebben. Verzeker u van een goede voorbereiding op het lassen en bestel uw laskap bij BTN de Haas!


Lasglas kopen

Voor volledige bescherming tijdens het lassen kunt u voordelig lasglas kopen in onze online winkel. Alle benodigdheden om uw lasklus optimaal te laten slagen kunt u bij BTN de Haas bestellen. Toortsen, bikhamers en handschoenen zijn in onze webshop volop verkrijgbaar! Alle verschillende lasbenodigdheden kunt u samen met uw lasglas kopen. Zowel qua beveiliging als apparatuur bent u voordelig compleet als u uw materiaal bij BTN de Haas bestelt!