Lasglas

Ga veilig te werk tijdens het lassen door lasglas te gebruiken. Dit is speciaal bewerkt glas waarmee u uw ogen beschermt tegen het felle licht dat vrijkomt terwijl u last. Ook voorkomt u hiermee dat u vonken in uw gezicht krijgt. Lasglas is in verschillende formaten verkrijgbaar in de online winkel van BTN de Haas. U kunt deze en andere veiligheidsmiddelen voordelig samen met uw lasapparaat kopen. Ook laselektroden in verschillende hoeveelheden schaft u eenvoudig bij ons aan.

Producten 1-36 van 40

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Laskap

Om uw gehele gezicht te beschermen en tegelijk uw handen vrij te houden is een laskap onmisbaar. We hebben verschillende modellen voor u beschikbaar voor optimale beveiliging tijdens uw klus. De kappen zitten zeer comfortabel en hebben een lange levensduur. Om het draaggemak te verhogen kunt u uw laskap verstellen via de hoofdband. Ook van rook zult u tijdens het lassen geen last hebben. Verzeker u van een goede voorbereiding op het lassen en bestel uw laskap bij BTN de Haas!

 

Lasglas kopen

Voor volledige bescherming tijdens het lassen kunt u voordelig lasglas kopen in onze online winkel. Alle benodigdheden om uw lasklus optimaal te laten slagen kunt u bij BTN de Haas bestellen. Toortsen, bikhamers en handschoenen zijn in onze webshop volop verkrijgbaar! Alle verschillende lasbenodigdheden kunt u samen met uw lasglas kopen. Zowel qua beveiliging als apparatuur bent u voordelig compleet als u uw materiaal bij BTN de Haas bestelt!