Lasapparaat kopen

Groothandel BTN de Haas is dé plek om uw lasapparaat te kopen! Ons assortiment bevat TICO apparaten met verschillende eigenschappen voor uiteenlopende klussen. Ook kleinere en daardoor meer mobiele machines zijn bij ons verkrijgbaar. Zowel voor professioneel als hobbymatig gebruik kunt u bij BTN de Haas het juiste lasapparaat kopen. TICO lasapparatuur blinkt uit door de hoogwaardige kwaliteit en scherpe prijs. In de uitgebreide beschrijvingen per apparaat op onze website vindt u precies voor welke specifieke doeleinden de apparaten geschikt zijn. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Lasapparaat kopen MIG

Om veelzijdig en snel te lassen is een lasapparaat kopen dat volgens de MIG techniek werkt een verstandige keuze. MIG staat voor Metal Inert Gas; argon is hiervoor één van de meest gebruikte gassen. Een groot voordeel is dat het niet met het smeltblad reageert. In tegenstelling tot actieve gassen heeft een inert gas geen ongunstige invloed op de kwaliteit van de las. U kunt voordelig uw MIG lasapparaat kopen bij BTN de Haas, waar u tevens voor uw Lasglas en uw Lasgereedschap terecht kunt!

 

Lasapparaat kopen tips

Voordat u overgaat tot het kopen van uw lasapparaat hebben wij nog enkele tips voor u. Zo is het handig om te weten wat de capaciteit van uw lasapparaat is. Op onze website staan al enkele mogelijkheden die u kunt aanvinken zodat u de opties kunt selecteren. Hetzelfde geldt voor de voeding. Per apparaat kunt u alle specificaties terugvinden op onze website, zodat u goed geïnformeerd uw keuze kunt maken. Wilt u meer tips over het kopen van het juiste lasapparaat? Neem dan contact met ons op!