Lasgereedschap

Iedere lasklus wordt een succes met het hoge kwaliteit lasgereedschap van BTN de Haas! Van de kleinste onderdelen tot de belangrijkste apparaten, alles vindt u in ons ruime assortiment. Om te beginnen kunt u bij ons een professioneel Lasapparaat kopen. Deze komen van eigen bodem en zijn van het merk TICO. Voor iedere klus hebben wij het gepaste apparaat voor u beschikbaar. Dankzij ons betrouwbare lasgereedschap bent u iedere keer weer volledig tevreden met het resultaat van uw inspanningen!

Producten 1-12 van 84

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Lasgereedschap online

Om uzelf te verzekeren van een geslaagd resultaat bestelt u eenvoudig en voordelig uw lasgereedschap online. Bij BTN de Haas kunt u onder andere terecht voor verschillende Laselektroden, waarmee u uw werkstuk elektrisch verhit. Ook laskabelkoppelingen en anti spat spray zijn bij ons verkrijgbaar. U gaat veilig en goed voorbereid te werk als u uw lasgereedschap online bestelt in de webwinkel van BTN de Haas. Wij leveren onderdelen van de hoogste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs!

 

Lasgereedschap kopen

Als u een online winkel nodig heeft om lasgereedschap te kopen, zoek dan niet verder! Bij BTN de Haas vindt u alles om uw klus zo grondig mogelijk mee te klaren. Ook gaat u dankzij onze voorraad geheel veilig aan de slag. In ons assortiment vindt u namelijk verschillende soorten Lasglas waarmee u uw gezicht beschermt tegen fel licht en vonken. Om voordelig en volledig uit te zijn gaat u natuurlijk bij BTN de Haas uw duurzame lasgereedschap kopen!