Diesel heater

Voor zowel grote als kleine ruimtes vindt u bij BTN de Haas een geschikte diesel heater. Daarmee houdt u de werkruimte op een aangename temperatuur, ook als het buiten koud is. De buitenkant van een diesel heater wordt niet al te heet, doordat de mantel de warmte isoleert. De meeste heaters werken op diesel of petroleum. Bent u op zoek naar een gas heater? Ook deze vindt u eenvoudig in het ruime assortiment van BTN de Haas!

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Petroleum heater

Handig in een kleinere ruimte of op het terras is een petroleum heater. Deze heeft geen stroom nodig en dat is ook erg praktisch op vakantie. De petroleum kunt u eenvoudig meebestellen in onze webwinkel. De heaters zijn voorzien van een omvalbeveiliging om ongelukken te voorkomen. Bij BTN de Haas vindt u een petroleum heater met een regelbare temperatuur en de mogelijkheid om de tijd in te stellen. Zo is de ruimte warm op het tijdstip dat u er gebruik van wilt maken.

 

Diesel heater kanon

Om een flink grote ruimte van warmte te voorzien kunt u kiezen voor een diesel heater kanon. Deze vindt u bij BTN de Haas in een capaciteit van 16,5 tot wel 111 kW. Wij hebben heaters van vooraanstaande merken zoals Eurom en Oklima. Deze zijn geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruik. Verschillende versies van het diesel heater kanon hebben een thermostaat, zodat u eenvoudig zelf de temperatuur kunt regelen in een ruimte.

 

Diesel heater kopen

Voor een snelle verwarming van uw werkruimte kunt u bij BTN de Haas een diesel heater kopen. Onze heaters hebben een lange levensduur door de RVS verbrandingskamer. Brandstof toevoegen is eenvoudig met de interne brandstoftank. Door een diesel heater te kopen bent u voorzien van een aangename warmte bij het werken of op vakantie. In de webwinkel van BTN de Haas vindt u een ruim assortiment mobiele verwarming.