Mobiele verwarming

Bent u op zoek naar een kachel die u gemakkelijk kunt verplaatsen? Dan is een mobiele verwarming bijzonder geschikt. Bij BTN de Haas vindt u verschillende soorten. U heeft onder andere de keuze uit een elektrische heater en infrarood heater. Welke mobiele verwarming geschikt is voor u hangt af van de ruimte. Als u meer informatie wilt of vragen heeft kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice. De ervaren medewerkers geven u graag advies.

32 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Mobiele verwarming elektrisch

Bij BTN de Haas kunt u een mobiele verwarming bestellen in een elektrisch model. U sluit deze eenvoudig aan op de elektriciteit en de kachel doet de rest! Wij hebben meerdere modellen met verschillende sterktes. De sterkte die u nodig heeft hangt af van de grootte van de ruimte waar u de kachel wilt gebruiken. Met ons handige schema berekent u zelf welke elektrisch aangedreven mobiele verwarming geschikt is voor u.

 

Mobiele verwarming op gas

Naast elektrische kachels vindt u ook een mobiele verwarming op gas bij BTN de Haas. Gas is goedkoper dan elektriciteit waardoor de gebruikskosten lager zijn. Ook de CO² uitstoot is minder dan bij elektrische kachels. Toch kan een elektrisch model handiger zijn als u deze bijvoorbeeld in een compleet afgesloten ruimte gebruikt. Bekijk direct ons ruime aanbod mobiele verwarming op gas en kies het juiste model voor uw situatie!

 

Verwarming of verwarmingslint kopen

U kunt bij BTN de Haas eenvoudig online uw mobiele verwarming kopen. Hoeft u geen complete ruimte te verwarmen, maar wilt u alleen leidingen vorstvrij houden? Dat kan met onze verwarmingslinten. Ook deze bestelt u gemakkelijk online. Als uw bestelling op voorraad is wordt deze binnen enkele werkdagen geleverd. Door een mobiele verwarming bij BTN de Haas te kopen kunt u daardoor snel in een warme omgeving aan het werk!