Aspen D | Dieselbrandstof | 25 liter

SKU
544903
38% Korting Voor € 77,50 € 93,78 Van € 125,00 € 151,25
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €150
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Aspen D, de nieuwe schone dieselbrandstof voor o.a kachels en aggregaten. Aspen D is zeer geschikt voor de kleinere dieselmotoren of dieselmotoren die enkele weken of maanden per jaar gebruikt worden. Het voordeel van dit type diesel is: lang houdbaar, minder schadelijk stoffen en een schone en betrouwbare start. De verpakking heeft een inhoud van 25 liter.

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Schone diesel kopen?

Het gebruik van steeds schonere diesel is vandaag de dag steeds belangrijker. Met Aspen D gaat u mee in de tijd en bent u verzekerd van een schone dieselbrandstof.

Aspen D kunt u gebruiken in elke dieselmotor, maar is vooral geschikt voor de kleinere dieselmotoren zoals kachels en aggregaten en de dieselmotoren die zeer seizoensgebonden zijn, omdat Aspen D zorgt voor minder schadelijke stoffen, zorgt voor een langere houdbaarheid, een schone en betrouwbare start nastreeft, is gemaakt van 90% hernieuwbare grondstoffen en zorgt voor 50-80% reductie van de broeikasgassen.

Wanneer u werkt met kleine dieselmotoren dan wordt u blootgesteld aan schadelijke uitlaatgassen. Aspen D kan niet voorkomen dat u nog steeds uitlaatgassen inademt, maar zorgt er wel voor dat risico’s worden verminderd. Dieselmotoren die vooral in bepaalde seizoenen gebruikt worden, staan ook langere periodes stil. Dankzij de langere houdbaarheid zal de motor zonder problemen starten.

Specificaties:

  • Merk: Aspen
  • Type: Aspen D
  • Soort: Schone dieselbrandstof
  • Geschikt voor: dieselmotoren
  • Inhoud: 25 liter

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Gevarenaanduiding:

Gevaar

H304 Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terecht komt. EUH 066 Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken

Veiligheidsaanbeveling:

P301+P310 NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P331 GEEN braken opwekken. P501 Verpakking/inhoud afvoeren volgens lokale regelgeving.

Meer informatie
ToepassingDieselmotor
Inhoud spec25 liter