Infrarood heaters

Uw garage, werkplaats of hobbyruimte wordt aangenaam verwarmd met een infrarood heater. Deze is voorzien van een thermostaat, zodat u zelf de temperatuur kunt regelen. De heater wordt snel warm en is na gebruik ook vlot afgekoeld. Het grote voordeel van een infrarood heater is dat deze geen lucht verplaatst zoals een diesel heater. De verbrandingskamer is geïsoleerd en bestaat uit keramische vezels.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Infrarood heater diesel

Een pluspunt van een infrarood heater op diesel is dat deze geen lawaai maakt. De diesel of petroleum wordt onder hoge druk verbrand. Losse petroleum kunt u eenvoudig vinden bij de diesel heater. Elke infrarood heater is voorzien van fotocelbeveiliging en een brandstofmeter. De heaters hebben een afneembare brander en branderautomaat. De wielen onder de infrarood heater op diesel maken dat u deze gemakkelijk kunt verplaatsen.

 

Infrarood heater kopen

Uw werkruimte is in no time aangenaam warm als u een infrarood heater besluit te kopen. Deze vindt u bij BTN de Haas in een capaciteit van 35 tot 45 kW. De heater verspreidt snel warmte maar is zuinig met brandstof. De infraroodstraler is zowel buiten als binnen goed te gebruiken. U kunt bij BTN de Haas een infrarood heater online kopen of in onze winkel. We staan voor u klaar met specialistisch advies over onze mobiele verwarming.