Verwarmingslint

Houd uw waterleidingen vorstvrij met een verwarmingslint. Zeker als u leidingen heeft die buiten uw woning, stal of bedrijf lopen, is extra verwarming nodig in de winter. Het lint heeft vaste lengtes en kan niet op maat worden geknipt. Bij BTN de Haas vindt u verwarmingslint van 3 tot wel 37 meter lang. Het lint is voorzien van een ingebouwde thermostaat zodat u eenvoudig de temperatuur kunt bepalen.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verwarmingslint installeren

Het is redelijk eenvoudig om een verwarmingslint te installeren. Het lint heeft aan één zijde een stekker waarmee u uw leidingen van warmte voorziet. Draai het verwarmingslint om een leiding en bevestig daaromheen buisisolatie. Let op! Als uw waterleidingen van PVC zijn gemaakt, kunt u deze het beste omwikkelen met aluminiumtape voor een betere geleiding van de warmte. Daarna kunt u het verwarmingslint installeren.

 

Verwarmingslint kopen

Wilt u graag verwarmingslint kopen? Dat kan eenvoudig online bij BTN de Haas. De thermostaat in het lint zorgt ervoor dat u geen elektriciteit verspilt. Deze kan zich namelijk automatisch in- en uitschakelen, afhankelijk van de temperatuur. In ons ruime assortiment vindt u ook een losse thermostaat die u kunt gebruiken voor een diesel heater. Kies er voor uw heater en verwarmingslint te kopen bij BTN de Haas, wij zorgen voor een snelle levering!