Maaidraad & messen

Om uw bosmaaier goed te laten functioneren is de aanwezigheid van goed maaidraad en messen van groot belang. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met maaidraad en messen. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor brandstoffen, motorolie en smeervetten voor uw bosmaaier.

Met behulp van maaidraad kunt u eenvoudig maaiwerkzaamheden verrichten, van licht tot zwaar. Daarnaast hebben wij diverse messen in het assortiment voor het maaien van wild, stug en dik gras. Meer weten over Husqvarna maaidraad en messen?

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Husqvarna maaidraad

BTN de Haas heeft diverse soorten Husqvarna maaidraad in het assortiment. Met Husqvarna maaidraad bent u verzekerd van een hoge snij efficiëntie, waardoor het werk snel gaat. Maaidraad Round is bijvoorbeeld zeer geschikt voor het maaien van gras en is geschikt voor alle Husqvarna draadkoppen.

Whisper maaidraad van Husqvarna is een geluidsarme draad en vermindert het geluidsniveau met wel 50%. Daarnaast heeft het draad minder luchtweerstand, waardoor uw machine nog efficiënter werkt.