Husqvarna heggenschaar

Wilt u uw tuin het hele jaar door een verzorgde uitstraling geven, dan is een heggenschaar een onmisbaar hulpmiddel. Of u nu een handmatige, een elektrische of een heggenschaar op benzine zoekt. Bij BTN de Haas treft u deze voordelig aan in onze webwinkel! In ons assortiment bevinden zich topmerken als Husqvarna en Gardena. Naast een heggenschaar treft u bij ons ook scherp geprijsde bladblazers aan. Zo leveren wij alle apparatuur die nodig is voor het op orde houden van uw tuin.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektrische heggenschaar

Wilt u geen benzine hoeven kopen en geruisloos uw heg knippen? Dan is een elektrische heggenschaar precies wat u zoekt! Welke elektrische heggenschaar u ook bij ons afneemt u bent verzekerd van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs. Wilt u na uw snoeibeurt op een eenvoudige wijze uw snoeiafval afvoeren? Dan zijn onze kruiwagens en steekwagens precies wat u zoekt!

Heggenschaar accu

Wilt u ultieme bewegingsvrijheid? Dan is een heggenschaar op accu een uitstekende keuze. Wij verkopen ook alle benodigdheden die bij deze heggenscharen passen. Zoals batterijen, acculaders en accu opbergboxen. Door de betrouwbaarheid van de materialen of onderdelen heeft een heggenschaar op accu uit ons assortiment een lange levensduur. Met de bezems en vegers uit ons assortiment kunt u het snoeiafval eenvoudig bijeen vegen.

Heggenschaar kopen

Heeft u het artikel gezien die u zoekt? Dan kunt u in onze webwinkel eenvoudig een heggenschaar kopen in de uitvoering die u zoekt. Wilt u meer informatie of advies, dan kunt u altijd langs gaan in onze fysieke vestiging in Groningen of contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Wij staan u graag bij met advies! Een heggenschaar kopen doet u bij BTN de Haas.