Husqvarna bladblazer

Houd uw tuin en erf netjes met een hoogwaardige Husqvarna bladblazer! Maar ook het schoonmaken van een machine, tuinhuis of schuur kan met een bladblazer. De krachtige motor en ventilator zorgen voor een sterke luchtstroom. De producten van Husqvarna staan bekend om hun ergonomische ontwerp en zachte handvatten. Zo ontziet u uw rug en armen en werkt u comfortabel. Bestel uw Husqvarna bladblazer eenvoudig online bij BTN de Haas. We zorgen voor een snelle levering!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Husqvarna bladblazer modellen

Bij BTN de Haas vindt u verschillende Husqvarna bladblazer modellen voor de particulier en de professional. We hebben bladblazers die lopen op benzine of werken op een accu, waarbij de tweede de eerste niet onderdoet aan kracht. De kleinere blazers zijn licht en compact, de grotere machines hebben een comfortabel draagtuig. Bij een aantal van de Husqvarna bladblazer modellen is de blaaspijp verstelbaar, zo werkt u altijd op de juiste hoogte!

Husqvarna bladblazer gebruiken

Door de logische bediening is een Husqvarna bladblazer gebruiken eenvoudig. De machine is voorzien van cruise control waarmee u de blaassnelheid kunt bepalen. Hieronder vindt u een duidelijk instructiefilmpje voor het starten van de bladblazer. Voor uw veiligheid is het slim om speciale kleding aan te trekken voordat u de Husqvarna bladblazer gaat gebruiken. Denk daarbij aan werkhandschoenen en eventueel een gehoorbeschermer.

Husqvarna bladblazer kopen

Wilt u graag een Husqvarna bladblazer kopen bij BTN de Haas? Dat kan eenvoudig online! Wij hebben een ruim aanbod tuinmachines om uw gazon en/of terrein te onderhouden. Het gras in uw tuin blijft gezond met onze Husqvarna grasmaaier. Wilt u een groot perceel eenvoudig maaien? Gebruik hiervoor de Husqvarna zitmaaier. Naast een Husqvarna bladblazer kopen kunt u bij ons ook terecht voor een Husqvarna robotmaaier. Deze maait uw gras automatisch voor u!