Husqvarna kettingzaag

Bij BTN de Haas vindt u de Husqvarna kettingzaag in diverse modellen. Zo hebben wij kleinere modellen voor snoeien en zagen. Daarnaast vindt u bij ons professionele machines voor het grotere werk, zoals een boom omleggen. Koop gelijk een velwig om ervoor te zorgen dat de boom de juiste kant omvalt. De verschillende kettingzagen zijn voorzien van een krachtige motor die weinig brandstof verbruikt. Het starten van de zaag is eenvoudig door de combinatie van choke en stopknop. Zo kunt u met de Husqvarna kettingzaag flexibel en veilig werken.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Husqvarna kettingzaag modellen

Voor zowel de particulier als de professional hebben we bij BTN de Haas passende Husqvarna kettingzaag modellen. Gebruikt u de machine voor lichtere zaagklussen en hobby activiteiten? Kies dan voor een hobby kettingzaag. Onze krachtige zagen zijn voor veeleisend werk, als u bijvoorbeeld aannemer of landeigenaar bent. Verder hebben we Husqvarna kettingzaag modellen voor professioneel gebruik voor boomverzorgers en bosarbeiders.

Husqvarna kettingzaag benzine

Door het speciale ‘Low Vibe’ systeem in de Husqvarna kettingzaag op benzine worden trillingen gedempt. Dit verhoogt uw werkcomfort enorm! De verschillende kettingzagen hebben een zaagblad van 33 tot wel 70 cm lang. Voor elke zaag geldt dat deze standaard wordt geleverd met een zaagblad van een bepaalde afmeting. Wilt u graag een blad met een andere lengte voor uw Husqvarna kettingzaag op benzine? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten.

Husqvarna kettingzaag accu

Ervaar dezelfde kracht van een benzine aangedreven machine met de Husqvarna kettingzaag op accu. Deze vindt u bij BTN de Haas eveneens op een stok voor een bereik van maar liefst 5 meter! De accu heggenschaar heeft een speciale ‘savE’ functie, waardoor u langer werkt met één accu. Nog een groot voordeel van de Husqvarna kettingzaag op accu is dat u meerdere tuinmachines kunt laten werken op één accu. Combineer de zaag bijvoorbeeld met een Husqvarna bladblazer voor een scherpe prijs.

Husqvarna kettingzaag kopen

Wilt u graag een Husqvarna kettingzaag kopen? Dat kan eenvoudig online bij BTN de Haas! Bij het zagen is het van belang dat u veilig werkt, het liefst met speciale zaagkleding. Bij ons vindt u diverse kledingstukken voor uw bescherming, zoals werkhandschoenen, gehoorbeschermers en helmen. U bent ook van harte welkom in onze winkel te Groningen om uw zaagkleding en de Husqvarna kettingzaag te kopen. Wij staan voor u klaar met deskundig advies op het gebied van kettingzagen!