Kunstmeststrooier

Voor een multifunctionele kunstmeststrooier bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! Met onze strooiers kunt u ook zou strooien, ideaal om in de winter gladheid te bestrijden. Wij hebben varianten met een inhoud van 36, 60 en 90 kilo en verschillende strooibreedtes. Zo kunt u met de kunstmeststrooier aan het werk, zonder dat u voortdurend bij hoeft te vullen. Naast het strooien van kunstmest is het soms ook verstandig uw gazon te ontdoen van bladeren. Bekijk ons aanbod bladblazers om uw tuin eenvoudig op orde te brengen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kunstmeststrooier gazon

Bemesting is een goede methode om uw gazon gezond te houden. U kunt ervoor kiezen dit handmatig te doen. Dit is echter veel werk en u strooit wellicht niet gelijkmatig, Een kunstmeststrooier voor uw gazon maakt het karwei een stuk eenvoudiger en zorgt bovendien voor een gelijkmatige verspreiding van de kunstmest. Zo krijgt ieder deel van uw tuin de voedingsstoffen die het nodig heeft. Bekijk ons aanbod kunstmeststrooier voor gazons. Onze 36 kilo uitvoering is geschikt voor een kleinere tuin, terwijl de 60 en 90 kilo uitvoeringen meer geschikt zijn voor grotere grasperken. De geschikte kunstmest kopen, doet u met het uitgebreide aanbod van BTN de Haas.

Kunstmeststrooier getrokken

Een professionele uitvoering, dát is de kunstmeststrooier die getrokken kan worden. Het model heeft een hoge mobiliteit door de luchtbanden en een inhoud van 90 kilo. De strooibreedte zijn links en rechts regelbaar en de maximale strooibreedte is 4 meter. Bestel bij ons de getrokken kunstmeststrooier voor een scherpe prijs. U krijgt accessoires zoals een afdekhoes meegeleverd. BTN de Haas heeft een ruim aanbod tuinartikelen. Zo kunt u voor tuingereedschappen, zoals vorken en harken ook uitstekend bij ons terecht.

Kunstmeststrooier kopen

Heeft u de uitvoering gezien die u zoekt, dan kunt u bij BTN de Haas eenvoudig een kunstmeststrooier kopen. Doordat wij deze aanbieding in verschillende uitvoering, treft u altijd één aan die bij uw situatie past. Heeft u vragen of wilt u nadere informatie, neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze fysieke vestiging in Groningen. Wij staan u graag bij met advies. Een kunstmeststrooier kopen, dat doet u bij BTN de Haas!