Landbouw miniaturen

Miniaturen

Als agrarische webwinkel is BTN de Haas hét adres voor realistische landbouw miniaturen. Deze zijn niet alleen bijzonder geschikt als speelgoed voor kinderen, maar zijn ook een aanwinst voor de echte verzamelaar. De landbouw miniaturen zijn namelijk precies op schaal gemaakt, zodat vele levensechte details zichtbaar zijn. Siku is één van onze meeste veelzijdige merken, met heel precieze replica’s van landbouwvoertuigen op schaal, zoals veewagens, frontladers en bietenrooiers op schaal.

Producten 1-36 van 154

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Landbouw miniaturen winkel

Dankzij ons uitgebreide aanbod vindt u in onze landbouw miniaturen winkel naast de meest veelzijdige landbouwvoertuigen ook ander boerderij speelgoed, zoals traptractors, trampolines en skelters. Onze miniaturen zijn in verschillende schalen verkrijgbaar, zodat jong en oud er plezier van hebben. Het echte priegelwerk is leuk voor de verzamelaar, terwijl de grotere landbouw miniaturen uit onze winkel ook geschikt zijn voor jongere kinderen.Als u vragen heeft over onze producten, staat onze klantenservice u graag te woord!

 

Landbouw miniaturen kopen

BTN de Haas is dé online winkel voor professionals die in de agrarische sector werkzaam zijn, van boerderij tot boerencamping. Naast landbouw miniaturen kopen kunt u bij ons ook speeltoestellen en trampoline bestellen met een lange levensduur. Onze deskundige medewerkers hebben ruime praktijkervaring en kunnen u advies op maat bieden. Wilt u landbouw miniaturen kopen? Dan profiteert u in onze winkel niet alleen van scherpe prijzen, maar ook van een snelle levering!