Onkruidbestrijdingsmiddelen

Wilt u uw pas ingezaaide weiland, grasland, gazon of sportveld in optimale conditie houden? Dan vindt u bij ons een ruime hoeveelheid hoogwaardige onkruidbestrijdingsmiddelen voor divers gebruik! Onkruid is een hardnekkig probleem, die u met een juiste aanpak in de hand kunt houden. Daarom bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres van verschillende onkruidbestrijdingsmiddelen en methodes. Zo kunt u kiezen voor een handvoegenkrabber voor het snel verwijderen van onkruid tussen tegels en muren of een handspuit voor het bestrijden van planten. Met een onkruidbrander kunt de ongewenste planten wegbranden voor een snel en effectief resultaat!

Producten 1-36 van 49

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Onkruidbestrijdingsmiddelen grasland

Om uw grasland te ontdoen van mos, onkruid of giftige planten hebben wij verschillende onkruidbestrijdingsmiddelen die geschikt zijn voor grote stukken grasland in het assortiment. Deze niet selectieve systemische onkruidbestrijdingsmiddelen bestrijden doorlevende grassen en breedbladige onkruiden. Ook kunt u deze gebruiken voor uw moestuin, bloemperk of gazon. Omdat gras meststoffen nodig heeft om te groeien, kunt u bij ons ook kunstmest kopen van de beste kwaliteit geschikt voor uw grasland. Hierdoor heeft u alles in huis om uw grasland in de beste staat te laten verkeren.

 

Onkruidbestrijdingsmiddelen professioneel

Al onze onkruidbestrijdingsmiddelen zijn geschikt voor zowel professioneel als particulier gebruik. Door de hoogwaardige kwaliteit van de middelen zijn deze zeer divers in te zetten en daarbij zorgen we voor een langdurig en grondig resultaat. Zelfs het hardnekkigste onkruid vormt geen probleem! Wanneer u een nieuw gazon of bloemperk aan gaat leggen kunt u kiezen om een anti-worteldoek om onkruid vorming te voorkomen. Wilt u graag professioneel advies over welke onkruidbestrijdingsmiddelen u het beste in uw situatie kunt gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice of breng een bezoek aan onze vestiging in Groningen. Onze medewerkers staan u graag te woord met hulp en advies.