Helaas zijn we zijn tijdelijk telefonisch niet bereikbaar Voor vragen kunt u mailen naar: info@btndehaas.nl

Zandslurven

Het is van belang dat u uw gras- of maiskuil goed afsluit. Let met name op het vacuüm afsluiten van de kuil en erop dat het folie goed blijft liggen. Voor het correct afdekken kunt u zandslurven gebruiken. Deze treft u bij BTN de Haas aan in verschillende uitvoeringen en maten. Evenals big bags en puinzakken. Of u nu zandslurven met of zonder handgrepen wilt, bij ons treft u deze aan voor een gunstige prijs. Heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice bestaande uit experts uit het werkveld. Wij staan u graag bij met advies! Dat is de service van onze agrarische groothandel. Lees meer

van 5

Foto-tabel  Lijst 

van 5

Foto-tabel  Lijst 

Zandslurven klein

Een geschikt middel voor het op de juiste plaats houden van kuilkleden is het toepassen van zandslurven klein. Deze kunt u vullen met zand of grind. Hoewel zand het meest voordelige middel is, kan dit bevriezen en hierdoor het folie minder goed op zijn plek houden. Het is verstandig hiermee rekening te houden, wanneer u uw keuze maakt tussen zand en grind. Zand is evenwel een goed vulmiddel indien u te kampen heeft met wateroverlast en gaten en kieren dient af te dichten. Onze zandslurven klein zijn hier uitermate geschikt voor. Deze kunt u na het vullen eenvoudig afsluiten met kabelbinders.

 

Zandslurven kopen

Heeft u precies de door u gewenste uitvoering gezien en wilt u zandslurven kopen? Dat kan voordelig en eenvoudig in onze webwinkel. Met de staffelkorting kunt u veel voordeel behalen door deze artikelen voordeliger aan te schaffen. Wij leveren de door uw bestelde artikelen snel bij u af. Woont u in de buurt van Groningen? Dan kunt u natuurlijk ook altijd langs komen in onze fysieke winkel. Wij staan u graag bij met advies. Zandslurven kopen doet u bij BTN de Haas. Al decennia dé partner van agrarisch Nederland!