Ringisolator

Bevestig uw schrikdraad of schrikkoord aan weidepalen met een ringisolator. Deze is nodig om een goede geleiding van stroom te garanderen. Bij BTN de Haas bieden we u verschillende hoeveelheden isolatoren, zo kunt u ze per stuk kopen maar ook in een verpakking met 10 tot 250 stuks. Wilt u een doorgang creëren in de elektrische afrastering? Gebruik hiervoor een poortgreep. Bij BTN de Haas hebben we veel afrasteringsartikelen van Gallagher, een topmerk dat staat voor duurzame en robuuste producten die lang meegaan. Gallagher afrasteringsartikelen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de landbouw. Gaat u zelf een afrastering plaatsen? Bekijk dan ons handige stappenplan!

Producten 1-36 van 68

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Ringisolator M6

Onze isolatoren worden gemaakt van goede kwaliteit kunststof die sterk is en een lange levensduur heeft. Let bij het aanschaffen van uw isolatoren op welke soort u nodig heeft. We hebben verschillende isolatoren voor een variatie aan palen en afrastering. Een ringisolator M6 heeft een schroef met een diameter van 6 mm. Deze schroef is verzinkt en daardoor beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals roest. Bestel uw ringisolator M6 eenvoudig online bij BTN de Haas, wij leveren snel!

Hoekisolator kopen

Sterke isolatoren kopen voor de hoeken van uw afrastering? Kies dan voor de hoekisolatoren. Bij BTN de Haas vindt u hoekisolatoren van Gallagher en Pulsara. De isolatoren zijn geschikt voor schrikdraad, schrikkoord of schriklint. Zo heeft u voor elke omheining en geleider een geschikte isolator.

Lintisolator kopen

Wilt u een omheining plaatsen met schriklint? Dan heeft u speciale isolatoren voor lint nodig. Deze isolatoren zijn een stuk breder dan de artikelen die geschikt zijn voor draad of koord. Bij BTN de Haas vindt u lintisolator van Gallagher en Pulsara. Via de webshop gemakkelijk te bestellen en snel thuis bezorgd!