Airpress schroefcompressor

Wilt u uw stalhekken, voerkleppen of professionele luchtgereedschappen constant aandrijven? Dan is de constante luchtafgifte van een Airpress schroefcompressor zeer geschikt voor uw situatie! BTN de Haas heeft ook schroefcompressoren die geschikt zijn voor een melkrobot. Een groot voordeel van een Airpress schroefcompressor is dat deze zo goed als trillingsvrij werkt en een zeer laag geluidsniveau heeft. Als u het geluid bijvoorbeeld vergelijkt met dat van een elektrische mixer, is het geluidsniveau van de schroefcompressor lager.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Soorten Airpress schroefcompressoren

U kiest voor een solide en betrouwbaar machine met een Airpress schroefcompressor. Door de geleidelijke luchttoevoer heeft uw luchtsysteem een langere levensduur. Bij BTN de Haas vindt u verschillende soorten Airpress compressoren met een opbrengst van 240 tot wel 600 liter per minuut. De verschillende soorten Airpress schroefcompressoren werken met een druk van minimaal 8 tot maximaal 10 bar. Daarmee is deze uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Werking schroefcompressor

Wij vertellen u graag meer over de werking schroefcompressor. De compressor is voorzien van twee schroeven die roteren, waardoor lucht wordt gecomprimeerd. Deze perslucht wordt bijvoorbeeld door middel van een luchtslang getransporteerd naar mechanische onderdelen of luchtgereedschappen. Wilt u meer weten over de werking schroefcompressor? Neem gerust contact op met één van onze medewerkers. Zij staan voor u klaar met deskundig advies op het gebied van compressoren.

Voordelen schroefcompressor

Een overzicht van voordelen schroefcompressor voor u op een rij:

  • Constante afgave van lucht
  • Zo goed als trillingsvrije werking
  • Zeer laag geluidsniveau
  • Eenvoudig gebruik dankzij overzichtelijke bedieninsgpaneel

U kunt kiezen uit een schroefcompressor Basic Combi en het Basic Combi Dry model inclusief koeldroger. De droger is ook los te bestellen voor de Basis Combi. Nog één van de voordelen schroefcompressor is de goede bereikbaarheid van alle onderdelen. Zo kunt u de compressor snel en eenvoudig onderhouden.

 

Schroefcompressor kopen

Wilt u graag een schroefcompressor kopen? Dat kan eenvoudig online bij BTN de Haas of bij onze winkel in Groningen. Naast verkoop, verlenen wij ook service waar u terecht kunt voor onderhoud of reparatie aan uw compressor. U vindt bij BTN de Haas niet alleen Airpress compressoren. Wij hebben ook diverse Airpress onderdelen, zoals een luchtslang of een snelkoppeling. Een schroefcompressor kopen doet u bij BTN de Haas, uw Airpress dealer in Groningen!