Husqvarna accu

Al uw Husqvarna tuinmachines zijn voorzien van een passende aandrijving met een Husqvarna accu. Als u eenmaal een accu heeft, kunt u losse Husqvarna machines kopen zonder accu. In vergelijking met benzine aangedreven machines is de Husqvarna accu net zo krachtig. Een groot voordeel van een accu is het verminderde geluidsniveau. Maak uw keuze uit de verschillende Husqvarna accu’s met een capaciteit van 2 tot wel 9.4 Ah.

Wilt u graag hulp bij uw keuze? Bekijk dan eens ons complete overzicht met alle accu's en laders.

9 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Husqvarna accu serie

Werkt u als particulier of professional veel in de tuin? Dan is de Husqvarna accu serie onmisbaar! Bij BTN de Haas vindt u onder andere een Husqvarna kettingzaag, heggenschaar en grasmaaier die allemaal op een accu werken. Bescherm uzelf tijdens het zagen, knippen en maaien met de speciale zaagkleding van BTN de Haas. Met de machines uit de Husqvarna accu serie heeft u geen elektriciteit nodig en dat is erg handig bij het werk buiten.

Husqvarna accu machines

U bent van alle gemakken voorzien met onze Husqvarna accu machines. Neem bijvoorbeeld de Husqvarna robotmaaier. Hiermee hoeft u nooit meer zelf het gras te maaien. Dat scheelt u een hoop tijd en energie! Gaat u toch liever zelf in de tuin aan de slag? Kijk dan eens bij onze Husqvarna grasmaaier. Omdat ook deze op een accu werkt, heeft u geen last van een snoer bij het maaien. Bij BTN de Haas vindt u een ruim aanbod Husqvarna accu machines eenvoudig online.

Husqvarna accu bij BTN de Haas

Wilt u graag een Husqvarna accu kopen bij BTN de Haas? Bestel deze online of kom langs in onze winkel. Daar kunt u meteen onze Husqvarna zitmaaier bekijken die tevens op een accu werkt! Een groot voordeel hiervan is dat deze machine minder onderhoud nodig heeft dan een maaier op benzine. Koop uw Husqvarna accu bij BTN de Haas en voorzie al uw machines van een topkwaliteit aandrijving. Wij zorgen voor een snelle levering!