Kettingzaag vijlen

Wilt u uw kettingzaag in een goede staat houden? Dan is enig onderhoud vereist. Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment kettingzaag vijlen. Hiermee kunt u de zaagketting van uw kettingzaag tot de gewenste scherpte vijlen. Tot het assortiment van BTN de Haas behoren onder andere ronde en platte kettingzaag vijlen. Voor het vijlen van de zaagbeitel bent u een ronde vijl nodig. Deze is verkrijgbaar in verschillende diameters. De diameter die u nodig bent is afhankelijk van het type ketting dat u heeft.

De platte vijl wordt gebruikt voor het vijlen van de juiste hoogte van de dieptesteller. Bij BTN de Haas vindt u de middelen die u nodig bent voor een goed onderhouden kettingzaag. Bent u naast de middelen voor een goed onderhoud ook op zoek naar kledij die uw veiligheid waarborgen tijdens het zagen? Bekijk dan ook eens ons zaagkleding aanbod!

14 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kettingzaag vijlset

Voor het onderhouden van uw kettingzaag bent u 2 soorten vijlen nodig. Met de kettingzaag vijlset van BTN de Haas haalt u in één klap alle middelen in huis voor een goed onderhoud van uw kettingzaag. De vijlset bestaat uit een vijlhandvat, vijlmal met een dieptesteller, twee ronde en een platte vijl. Afhankelijk van uw ketting kunt u bepalen welke vijlset u nodig heeft. Weet u niet zeker welke kettingzaag vijlset geschikt is voor u? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice. Onze experts staan graag voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, dat is de service van BTN de Haas.

Kettingzaag vijlhouder

Heeft u een klus waarbij u secuur moet slijpen? Gebruik dan een kettingzaag vijlhouder van BTN de Haas. Onze vijlhouders hebben een ergonomisch houten handvat wat zorgt voor een optimaal werkcomfort. In onze webwinkel vindt u verschillende afmetingen, zo is de kans groot dat u het juiste product vindt. De volgende varianten zijn verkrijgbaar: 4,0, 4,8 en 5,5 millimeter. Heeft u nog vragen aangaande één van onze producten? U bent van harte welkom in ons filiaal. Daar staan gespecialiseerde medewerkers met ervaring uit het vakgebied voor u klaar. Zij helpen u graag verder met de vragen die u heeft.