Aanhanger sluiting

Om er zeker van te zijn dat uw gehele lading veilig vervoert, vindt u bij BTN de Haas verschillende hang en sluitwerken aanhangwagens. In ons ruime assortiment vindt u veel  verschillende soorten aanhanger vergrendelingen. U kunt kiezen uit onder andere haakveren en klepsluitingen met spanner, maar ook voor klepscharnieren of voor excentersluitingen, ook wel spansluiting aanhanger genoemd. Ook losse onderdelen voor de sluitingen vindt u bij BTN de Haas. Bestel de beste aanhanger onderdelen in onze online winkel!

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aanhanger sluiting online

Verzeker uw lading door uw aanhanger sluiting online te bestellen. Kies zelf het systeem uit dat u het prettigst vindt om te hanteren. Alles om uw rit zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken is bij BTN de Haas verkrijgbaar. Zo bieden wij u onder andere een handig steunwiel dat u kunt gebruiken bij het manoeuvreren en koppelen van uw aanhangwagen. Deze bestelt u eenvoudig samen met uw aanhanger sluiting online in onze winkel. Vertrouw op onze hoge kwaliteit onderdelen!

Aanhanger sluiting kopen

Met het grootste gemak kunt u bij ons online een aanhanger sluiting kopen. BTN de Haas biedt u alles om een rit met uw aanhanger vloeiend en veilig te laten verlopen. Ook de voorbereiding op uw rit kunt u treffen met onze hoge kwaliteit onderdelen. Ons grote aanbod bevat namelijk onder andere een handige aanhanger lier, waarmee u het tilwerk een stuk eenvoudiger maakt! Een aanhanger sluiting kopen, samen met een lier en andere accessoires voor uw aanhangwagen, doet u daarom bij BTN de Haas.