Aanhanger lier

Grote en zware objecten kunnen een uitdaging vormen als u ze aan boord van uw aanhangwagen wilt tillen. Een aanhanger lier biedt in een dergelijk geval uitkomst! Hiermee kunt u uw lading aan boord hijsen door deze aan de kabel te bevestigen en de lier op te halen. Kunt u wel een steuntje gebruiken? Bestel dan de aanhanger lier uit onze afdeling aanhanger onderdelen! Hier kunt u onder andere ook een steunwiel bestellen, waarmee u de draagkracht van uw aanhanger vergroot.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aanhanger handlier

Het aan boord takelen van uw vracht gaat zeer eenvoudig met een aanhanger handlier van BTN de Haas. In plaats van zelf te tillen, hoeft u alleen maar de lier handmatig terug te draaien. Binnen no-time heeft u uw lading aan boord en kunt u uw weg vervolgen. Het gewicht van wat u wilt vervoeren vormt geen belasting voor uw rug en schouders als u onze aanhanger lier gebruikt. Bij BTN de Haas vindt u verschillende modellen, met banden en staalkabels van uiteenlopende lengtes.

Aanhanger lier kopen

Via onze website kunt u eenvoudig een aanhanger lier kopen. BTN de Haas biedt u alles wat u maar nodig heeft om laden, vervoeren en lossen te vergemakkelijken. Ook zorgt u er met ons ruime assortiment voor dat u uw voertuig en aanhanger veilig kunt parkeren. In ons beveiliging aanhanger aanbod zijn verschillende middelen aanwezig om diefstal van uw aanhanger te voorkomen. Deze vergrendelingen kunt u eenvoudig samen met uw aanhanger lier kopen bij BTN de Haas.