Beveiliging aanhanger

Moet u regelmatig uw aanhangwagen onbeheerd achterlaten en wilt u uw aanhanger op slot zetten? In het uitgebreide assortiment van BTN de Haas vindt u betrouwbare beveiliging voor uw aanhanger. Deze varieert van simpele discussloten tot diefstalbeveiliging die op de aanhangerkoppeling gemonteerd wordt. De trekhaak beveiliging aanhanger kunt u ook tijdens het rijden gewoon laten zitten. Wij bieden u de best geteste beveiliging van vooraanstaande merken. Om veilig de weg op te gaan vindt u bij ons ook breekkabels aanhanger, ook wel rembreekkabels genoemd, borgkabels en borgkettingen. Verzeker uw lading en uw aanhangwagen zelf met de perfecte beveiliging voor uw aanhanger! Deze kunt u eenvoudig online bestellen.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Beveiliging aanhanger diefstal

Maak een keuze uit ons grote aanbod en kies de gewenste beveiliging voor uw aanhanger om diefstal mee te voorkomen. Bij BTN de Haas vindt u meerdere vergrendelingen die ervoor zorgen dat uw aanhanger niet zomaar ontkoppeld kan worden. Ook kunt u kiezen uit diverse kabels waarmee u uw vracht kunt verzekeren. Onze website biedt een duidelijk overzicht van de verschillende soorten beveiliging voor uw aanhanger. Diefstal is verleden tijd met de hoge kwaliteit aanhanger onderdelen van BTN de Haas!

Beveiligingskabel aanhanger

Als u uw aanhangwagen veilig aan uw auto vast wilt bevestigen, kunt u bij BTN de Haas een beveiligingskabel voor uw aanhanger bestellen. De kabel bevindt zich tussen uw auto en de aanhanger. Mocht de aanhanger losschieten, dan is deze nog steeds met de kabel verbonden aan uw auto. Naast een beveiligingskabel voor uw aanhanger heeft u bij ons de keuze uit vele accessoires voor uw aanhangwagen. Met onze spatborden aanhanger voorkomt u dat opvliegende modder zich ophoopt aan de onderzijde van uw vrachtkar. Bestel uw aanhanger onderdelen online bij BTN de Haas en profiteer van een snelle bezorging!