Accu online

Wanneer u actief in het grondverzet bent of regelmatig gebruik maakt van een trekker of landbouwmachine, kan de startaccu soms wel wat extra power gebruiken of juist aan vervanging toe zijn. U vindt bij BTN de Haas voor al uw machines en voertuigen een passende accu online. Zo hebben wij sterke startaccu's om zelfs de grootste en zwaarste machines weer aan de praat te krijgen! Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de aankoop van een accu voor o.a. auto, vrachtwagen, boot, camper, brommer en zitmaaier. Bekijk direct ons ruime aanbod en vindt uw accu online.

Producten 1-36 van 53

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Accu online kopen

Wilt u voor uw zware landbouwvoertuigen een accu online kopen? Dan zit u goed bij BTN de Haas. Wij hebben naast zware exemplaren ook lichte accu’s voor kleinere voertuigen zoals auto's en zitmaaiers. Ook shovels, trekkers en uw afrastering; alles werkt optimaal met onze hoogwaardige accu’s. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten met een lange levensduur. Zo weten we zeker dat u jarenlang plezier van zult hebben. Uw accu online kopen doet u bij BTN de Haas!

Wat voor accu heb ik nodig?

Wanneer u niet weet wat voor accu u nodig bent voor uw voertuig, dan kunt u gemakkelijk zelf kijken naar de oude accu die momenteel in het voertuig zit. Hier leest u dan vaak het merk en type van de startaccu. Is dit niet leesbaar of wilt u een ander merk? Dan is het van belang om de afmeting van de oude accu te weten. Daarnaast is het belangrijk om te weten wat de capaciteit van deze accu is en wat de poolstand is. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie hebben over ons accu assortiment? Dan kunt u natuurlijk contact opnemen en vragen naar onze accu specialist.

Accu online bij BTN de Haas

Heeft u uw keuze gemaakt en wilt u uw accu online kopen bij BTN de Haas? Dat kan! U vindt ons complete assortiment in de webshop. Zo kunt u thuis op uw gemak de juiste artikelen uitzoeken. Als u uw accu online bestelt bij BTN de Haas, kunt u ook direct accessoires zoals een acculader kopen. Naast onze online shop, hebben wij ook een fysieke winkel. U bent van harte welkom in Groningen om ons ruime aanbod te bekijken. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!