Werklampen

Om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, is goed zicht bijzonder belangrijk. Met de werklampen van BTN de Haas creëert u eenvoudig voldoende licht op uw werkplaats. Hierdoor kunt u ook in het donker gewoon doorwerken. Ons uitgebreide assortiment biedt diverse soorten verlichting om uw werk veiliger en comfortabeler te maken. Bekijk direct ons ruime aanbod voor al uw werklampen, achterlichten en accessoires!

20 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Werklampen led

BTN de Haas heeft diverse werklampen met led in het assortiment. Deze lampen geven een fel en helder licht waardoor u ook ‘s nachts goed zicht heeft. U vindt bij ons lampen in diverse formaten en sterktes. Hierdoor hebben wij voor iedere situatie de juiste lamp! Heeft u vragen over onze werklampen met led verlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Werklampen tractor

U maakt nachtelijk werk op het land gemakkelijker en veilig met goede werklampen op uw tractor. Gaat u met groot materieel de weg op? Dan zijn ook onze zwaailampen bijzonder handig. Met de duidelijke oranje lampen waarschuwt uw het overige verkeer. Zo houden mede-weggebruikers rekening met de afmetingen van uw voertuig en voorkomt u onveilige situaties. U kunt uw zwaailampen en werklampen voor de tractor eenvoudig tegelijk bestellen bij BTN de Haas.

Werklampen kopen

BTN de Haas is dé winkel voor boeren, burgers en buitenlui. U kunt bij ons daarom eenvoudig uw werklampen kopen. Wij hebben daarnaast vele accessoires kabelschoentjes, stekkers en schakelaars. U kunt uw bestelling eenvoudig online plaatsen. Wij zorgen ervoor dat u uw artikelen zo snel mogelijk in huis heeft. U kunt ook in onze winkel in Groningen uw werklampen kopen. Onze ervaren medewerkers helpen u hier graag bij het vinden van de juiste producten!