Tepelvoering

BTN de Haas heeft een ruim assortiment tepelvoeringen en melkslangen voor gangbare melkmachines. Tepelvoeringen vervangen doet u voordelig met de kwalitatieve tepelvoeringen van Spaggiari. De Italiaanse fabrikant produceert al sinds 1953 tepelvoeringen. De tepelvoeringen en pulsatie-/ melkslangen zijn passend voor verschillende merken.

De tepelvoeringen zijn speciaal ontworpen met het oog op een hogere melkproductie, een kortere melktijd en een gezond uier. Wij hechten waarde aan een zeer hoge kwaliteit, zo worden de tepelvoeringen uitvoerig getest op druk, hardheid, bestendigheid tegen temperatuurverschillen en soepelheid. U kunt kiezen uit kwalitatief rubberen en siliconen tepelvoeringen. Onze tepelvoeringen zijn goed voor tot wel 3000 melkingen met een hoge snelheid. Tel uw (tijds)winst maar uit!

Wilt u meer informatie over tepelvoeringen? Bekijk dan onze kennispagina! Zowel voor, na als tijdens het melken is een goede bescherming van de uiers van groot belang. Daarom hebben wij naast een tepelvoeringen en melkslangen op maat ook standaard dipmiddel en uierpapier in ons assortiment, zodat u dit voordelig kunt mee bestellen.

Producten 1-36 van 48

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Tepelvoeringen

Het voordeel van de Spaggiari tepelvoeringen is dat deze allemaal perfect op maat zijn voor de verschillende melkmachines die in Nederland gangbaar zijn. Daarom heeft u een ruime keuze uit tepelvoeringen van merken als Boumatic, Delaval, Fullwood, Gascoigne Melotte, Lely, Manus, SAC en Surge.

Onze tepelvoeringen hebben een lengte die past bij de melkmachine. Daarnaast kunt u bij ons ook hele rollen met de geschikte melkslang bestellen. Maar ook bijbehorend gereedschap en melkmachine onderdelen voor de installatie, zoals een slangbundelring of een slangschaar.