Dipmiddelen

Een goede verzorging van het uier en zijn spenen draagt bij aan het welzijn van de koe en houdt de gewenste melkproductie, welzijn van de koe en kwaliteit van het melk mede op een hoog niveau. Tevens verminderd dit de kans op mastitis en/of uierontsteking. Bij BTN de Haas kunt u voordelig dipmiddel bestellen en ook de juiste hulpmiddelen die dit goed over de uier kunnen verdelen. Zo hebben wij onder meer handvernevelaars of een dipbeker die u eenvoudig onder de uiers doorhaalt. Dit is een perfecte manier om al de koeien van uw carrousel een korte en effectieve dagelijkse behandeling te geven. Wat ook voor de hand ligt en belangrijk is, is de hygiëne van de melkstalinstallatie. In dat geval hebben wij het juiste aanbod voor u!

24 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Dipmiddel koeien

In het bijzonder hebben melkkoeien baat bij het gebruik van dipmiddel. Eventuele infecties willen we zo veel mogelijk voorkomen in de leefomgeving van de koe. Het gebruik van CID Lines ‘’dip en spraymiddelen’’ op basis van Jodium of chloor, voor uw melkstal of robot maakt u en uw koeien blij… wie wil er nu niet een blije koe(:   De volgende hoeveelheden kunnen bij BTN de Haas te bestellen. Als u per 10, 20, 60 of zelfs per 200 liter bestelt, kunt u langere tijd vooruit en profiteert u bovendien van zeer scherpe prijzen.
Naast dipmiddel koeien hebben wij ook een hele reeks andere reinigingsmiddelen voor de hygiëne van de stal en omgeving in ons assortiment. Kiest u voor kwaliteit dan zijn de spray&dipmiddelen en stal hygiëne producten van CID Lines bij BTN de Haas voor u de beste keus.