Kruiwagens

Op de boerderij worden kruiwagens gebruikt om het zware werk te verlichten. Hoge kwaliteit materialen, ergonomie en gebruiksvriendelijkheid staan daarom centraal bij het kiezen van de juiste kruiwagen. U bent aan het juiste adres bij BTN de Haas omdat wij een uitgebreid assortiment hebben aan duurzame kruiwagens. Deze zijn ontworpen voor verschillende soorten werkzaamheden en hebben diverse inhoudsmaten. Daarnaast verkopen we ook onderdelen zodat ook uw oude kruiwagens langer meegaan.

Zo hebben we sets met handvaten, een onderdeel wat snel kan slijten. Een versleten handvat zorgt voor verminderde grip waardoor u minder controle hebt over de kruiwagen. Of is het wiel toe aan vervanging? Ook deze vindt u in ons kruiwagens assortiment. Neem ook eens een kijkje bij onze stalgereedschap voor duurzame scheppen!

Producten 1-36 van 39

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Fort kruiwagens

Heeft u zich al verdiept in de wereld van de kruiwagens? Dan bent u vast al Fort kruiwagens tegengekomen. Het Nederlandse bedrijf ontwikkelt en produceert een compleet assortiment kruiwagens voor diverse doeleinden. Lichte kruiwagens voor om het huis en doe het zelf en zwaardere voor de professionele markt zoals land en tuinbouw en de bouw. Dankzij ons ruime assortiment Fort kruiwagens kunt u een wagen kiezen die precies past bij uw wensen.

Kruiwagens kopen

Voordelig kruiwagens kopen doet u online bij BTN de Haas. Per product wordt duidelijk omschreven wat de kenmerken zijn en wat de toepassing is. Heeft u vragen die niet beantwoord worden door de informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Dat kan telefonisch, per mail of u kunt gewoon langskomen in onze winkel in Groningen. Onze medewerkers komen uit het werkveld en kunnen u precies vertellen welke kruiwagens u kopen moet voor uw situatie. Zij kunnen u bovendien adviseren hoe u de stal het beste kunt inrichten met onder andere hooiruiven en voertonnen. Voor service en kwaliteit voor een zachte prijs bestelt u snel bij BTN de Haas!