Schaduwgaas

Om uw bloemen, planten en gewassen optimaal te laten bloeien is het gebruik van schaduwgaas raadzaam. Met behulp van dit type gaas zorgt u er op natuurlijke wijze voor dat uw planten niet teveel hete zonnestralen vangen, en dat de kas een aangenaam klimaat behoudt Daarnaast is schaduwgaas toe te passen bij schaduwhallen, overkappingen en ter bescherming van wind. Het gaas kan ook dienen als windbreekgaas, het heeft hierbij een windreductie van 88%.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schaduwgaas 3 meter

Bent u op zoek naar schaduwgaas 3 meter op een rol? Daarvoor bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres! U heeft bij ons keuze uit: 1, 1.2, 1.5, 1.8, 2 en 3 meter breed en een lengte van 50 meter gaas zodat u niet teveel schaduwgaas hoeft af te nemen. Het gaas heeft een windreductie van 88% en een schaduwfactor van 72%. Hierdoor is het zeer geschikt voor ligboxstallen, tuinafscheidingen, tuincentra, kwekerijen en tennisbanen. Per product staat een uitgebreide omschrijving met de specificaties en de toepassing. Zo maakt u altijd de juiste keuze!

Schaduwgaas kopen

Bij BTN de Haas kunt u naast schaduwgaas kopen ook andere typen gaas vinden. Heeft u bijvoorbeeld last van mollen en of vogels? Dan is het mollengaas een uitkomst. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment gaaskleden en netten om uw (agrarische) onderneming optimaal te beschermen tegen de grillen van de natuur! Heeft u nog vragen over het schaduwgaas, over onze andere artikelen? Neem gerust contact op met onze deskundige medewerkers. Zij komen uit het werkveld en kunnen u daardoor helpen bij het maken van de juiste keuze!