Windbreekgaas

Met behulp van windbreekgaas van BTN de Haas, kunt u snel en eenvoudig buitenruimtes beschermen tegen wind. Het gaas wordt doorgaans gebruikt rond sportvelden, veestallen, aan (tijdelijk) hekwerk en in de (groente) tuin, waar het bovendien ook voor schaduw zorgt. Het windbreekgaas wordt ook wel schaduwgaas genoemd. Dit gaas is verkrijgbaar in de kleuren groen en zwart en heeft een windreductie van maar liefst 88%. De schaduwfactor van het gaas bedraagt voor de zwarte variant 55% en voor de groene variant 72% en is tevens UV-beschermend.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Windbreekgaas zwart

Past de neutrale kleur zwart het beste bij uw situatie? Dan kunt u bij ons terecht voor windbreekgaas zwart. Dit gaas heeft vele toepassingsmogelijkheden, zoals het gebruik bij een ligboxstal of voor een bedrijfs- of festivalterrein. Het hoogwaardige doek is uitermate geschikt voor het afschermen van wind en zicht en kan verbonden worden met behulp van speciale kabelbinders met een scherpe punt. Deze vindt u onder de categorie afdekmateriaal accessoires.

Windbreekgaas kopen

Bent u naast windbreekgaas kopen op zoek naar een oplossing tegen vogels en mollen? Bekijk dan ons anti vogel- en mollengaas assortiment. Wanneer u dit gaas plaatst onder de graszode voorkomt u dat mollen hun weg naar boven vinden om uw gazon aan te tasten. Voor het gebruik in de ligboxstal is het uitermate geschikt om vogels buiten te houden. Wilt u voordelig windbreekgaas kopen bij BTN de Haas? Dat kan eenvoudig via onze webwinkel. Per artikel staat een uitgebreide omschrijving over de specificaties en de toepassingen. Zo maakt u snel en gemakkelijk de juiste keuze. Wanneer u verder nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Zij helpen u graag verder!