Werkhandschoenen

Werkt u veel in de tuin of bent u een monteur? Dan zijn de werkhandschoenen uit ons assortiment wat voor u! Wij hebben een ruime collectie aan kleuren en materialen. Wanneer u veel met producten met glad oppervlak aan het werk bent, zijn werkhandschoenen met nopjes erg handig. De noppen zorgen voor extra grip. Voor extra bescherming tegen scherpe en schurende materialen zijn de Oxxa handschoenen X-Nitrille Pro met kap erg  geschikt. De nitril coating op de jersey voering zorgt de optimale bescherming. Al onze werkhandschoenen hebben een uitgebreide beschrijving, zodat u de juiste kiest voor uw beroep!

25 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Werkhandschoenen waterdicht

Voor de hovenier of agrariër die veel met water of in de regen werkt, is het fijn dat de handen droog blijven. Dat kan met onze werkhandschoenen waterdicht. Wanneer de vingers nat worden, zijn ze sneller koud waardoor het werken langzamer en moeilijker gaat. De Oxxa X-Frost handschoenen zijn waterafstotend en goed te combineren met onze regenoveralls. Deze zijn speciaal gemaakt voor het werk waardoor er veel bewegingsvrijheid is. U kunt ook losse regenbroeken en –jassen in onze collectie vinden! Voor werkhandschoenen waterdicht bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres!

Werkhandschoenen kopen

Wilt u graag functionele werkhandschoenen kopen? Bekijk dan ons ruime assortiment in onze webwinkel of onze fysieke winkel in Groningen! Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen u daar adviseren over welke werkhandschoenen geschikt zijn voor uw beroep. Heeft u naast handbescherming ook gezichtsbescherming nodig? Dan bent u ook bij BTN de Haas aan het juiste adres. Wij zijn dé groothandel van het noorden voor beroepen als veeteelthouder, akkerbouwer, hovenier, ZZP´er, monteur en klusser. Werkhandschoenen kopen doet u bij BTN de Haas. Wij hanteren een lage groothandelsprijs tegen hoge kwaliteit!