Heggenscharen en toebehoren

Voor het juiste onderhoud van hagen, bomen en struiken kunt u gebruik maken van een heggenschaar. BTN de Haas heeft een ruim assortiment met verschillende heggenscharen, waaronder de Husqvarna heggenscharen. Met een Husqvarna heggenschaar bent u verzekerd van een duurzame heggenschaar met uitstekende prestaties.

Naast de Husqvarna heggenschaar heeft BTN de Haas ook diverse types van Gardena. De Gardena heggenschaar is geschikt voor particulieren met een kleinere tuin. Een Husqvarna heggenschaar is geschikt voor de particulier én de (semi)professional. De keuze voor het type kettingzaag is o.a. afhankelijk van de aandrijving: elektrisch, accu of benzine. Wilt u meer weten of de verschillen?

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Elektrische heggenschaar

Een elektrische heggenschaar is minder mobiel, omdat de heggenschaar verbonden is aan een snoer. Echter als u een kleinere tuin heeft en de heggenschaar sporadisch gebruikt is een elektrische heggenschaar voldoende. Wilt u liever meer vermogen en mobiliteit dan kunt u kiezen voor een accu of benzine aandrijving.

Benzine heggenschaar

Een benzine heggenschaar is krachtig en beschikt over veel vermogen. Dankzij de benzine aandrijving bent u niet afhankelijk van stroom en kunt u probleemloos lang doorwerken. Dankzij de Smart Start bij een Husqvarna benzine heggenschaar start de machine snel met een minimale inspanning.

Accu heggenschaar

Een accu heggenschaar  is krachtig en mobiel. Dankzij het gebruik van een accu is de machine erg stil en heeft u geen uitstoot. Daarnaast is de accu van de heggenschaar eenvoudig te wisselen en ook te gebruiken bij een Husqvarna bosmaaier, kettingzaag en bladblazer. Meerdere machines met één accu!

Husqvarna stokheggenschaar

Heeft u hoge struiken en hagen in de tuin staan? En wilt u niet meer op een trap staan? Dan is de Husqvarna stokheggenschaar het ideale tuingereedschap om te kopen. Met een stokheggenschaar kunt u hoogtes tot wel 3,5 meter bereiken. De Husqvarna stokheggenschaar is zowel verkrijgbaar in accu aandrijving, als benzine aandrijving.