Spatborden aanhanger

De eenvoudigste manier om vervuiling van uw wagen door rondvliegende modder te voorkomen, is spatborden op uw aanhanger installeren. Deze monteert u aan de zijkanten van uw aanhanger. Spatborden op uw aanhanger aanbrengen is mogelijk voor aanhangers met een enkele of dubbele as. Bekijk het ruime assortiment van BTN de Haas online en maak uw keuze uit onze spatborden en andere aanhanger onderdelen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Spatborden aanhanger bevestigen

Met behulp van de vooraf aangebrachte boorgaten is spatborden op uw aanhanger bevestigen redelijk eenvoudig. U heeft bij ons de keuze uit spatborden van verschillende formaten. Bovendien vindt u bij ons vele andere onderdelen die het gebruik van een aanhanger verbeteren. Zo kunt u bij BTN de Haas eenvoudig een geschikte aanhanger sluiting kopen waarmee u de kleppen van uw aanhangwagen goed kunt afdichten. Ook een handig aanhangernet om uw lading mee te beveiligen, bestelt u natuurlijk bij ons! Deze onderdelen kunt u samen met de spatborden op uw aanhanger bevestigen om veilig de weg op te gaan.

Spatborden aanhanger kopen

Als u hoge kwaliteit spatborden voor uw aanhanger wilt kopen, denkt u natuurlijk meteen aan BTN de Haas! Alles wat u nodig heeft voor een veilige rit met uw aanhanger vindt u bij ons. Zo kunt u uw voertuig stevig aan de aanhangwagen bevestigen met een betrouwbare aanhangerkoppeling. Wilt u het zich gemakkelijk maken met het aan boord tillen van de vracht op uw aanhanger? Dan is een aanhanger lier precies waar u naar op zoek bent! Al deze accessoires en meer kunt u eenvoudig samen met uw spatborden voor uw aanhanger kopen bij BTN de Haas.