Aanhangernet

Vervoert u een vracht die uit losse onderdelen bestaat en gemakkelijk verschuift? Dan komt een aanhangernet van BTN de Haas als geroepen! Deze kunt u eenvoudig over uw lading spannen, zodat u zeker bent dat u onderweg niets verliest. Hiermee vullen onze netten een perfecte aanvulling op een praktische aanhanger sluiting, die u eveneens bij BTN de Haas kunt bestellen. Ga veilig en volledig op weg met een aanhangernet! 

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aanhangernet fijnmazig

Het soort net dat u tijdens uw rit gebruikt, hangt af van wat u wilt vervoeren. Transporteert u bijvoorbeeld takken? Dan is een aanhangernet fijnmazig model een goed idee. Hier kunnen geen takken of andere kleine en scherpe uiteinden doorheen steken. Zo raakt uw net niet beschadigd. Ondanks het fijne weefwerk is een aanhangernet fijnmazig luchtdoorlatend. Hierdoor is dit model zeer geschikt om onder andere zand en grind mee te vervoeren. Bekijk al onze netten online en maak uw keuze!

Aanhangernet zwart

Bij BTN de Haas kunt u een aanhangernet in het zwart bestellen. Welke kleur u ook kiest, uw lading komt dankzij onze accessoires veilig aan. In onze winkel kunt u tevens opschroefbare touwhaken en spanrubbers bestellen om uw net mee te bevestigen. Ook andere onderdelen voor uw aanhanger komen voor in ons ruime assortiment, zoals spatborden aanhanger om rondvliegende modder mee tegen te gaan en een steunwiel om zware lasten mee te verlichten. Bestel ze samen met uw aanhangernet in het zwart.

Aanhangernet kopen

Wilt u een hoge kwaliteit aanhangernet kopen? Dan kiest u natuurlijk voor BTN de Haas! Dankzij ons grote aanbod kunt u zich optimaal op een rit met uw aanhanger voorbereiden. Zo bieden wij u onder andere een nieuwe aanhangerkoppeling om uw aanhangwagen mee te bevestigen. We zorgen er graag voor dat uw lading veilig arriveert op uw plaats van bestemming. Daarom is een aanhangernet kopen bij BTN de Haas zeer verstandig.