Rondstroppen

Heeft u binnenkort een klus waarbij u diverse materialen dient te hijsen? De rondstroppen uit het assortiment van BTN de Haas zijn uitstekend op deze klus toegerust. Door de kleur waarin deze is uitgevoerd kunt u aflezen voor hoeveel kilogram deze maximaal geschikt is. Een paarse rondstrop kan tot maximaal 1000 kilogram tillen, een groene tot maximaal 2000 kilogram, een gele tot maximaal 3000 kilogram en een rode kan tot maximaal 5000 kilogram veilig belast worden. Bent u werkzaam in de bouw en wilt u (tijdelijk) materialen veilig beschermen? Bekijk dan ook een ons aanbod afdekzeilen en onze afdekmateriaal accessoires.

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gebruik rondstroppen

Een rondstrop is een soort hijsband, het onderscheidt zich hiervan door het feit dat een rondstrop ononderbroken is. Het gebruik van rondstroppen is een veilige toepassing om een verhuizing van goederen tot stand te brengen. U kunt de rondstroppen die klaar zijn voor gebruik bij ons afnemen in omtrekken van 1 tot en met 10 meter. Zo kunt u al naar gelang uw uitdaging de juiste variant uitzoeken! Een certificaat wordt meegeleverd, hierdoor weet u zeker dat u met een hoge kwaliteit artikel aan de slag gaat.

Rondstroppen kopen

Wanneer u tussen ons ruime aanbod de geschikte rondstrop gevonden heeft, regelt u het rondstroppen kopen in een mum van tijd in onze webwinkel. Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze deskundige klantenservice. Wij staan u graag bij met advies! Uiteraard kunt u ook rondstroppen kopen in onze vestiging in Groningen. BTN de Haas is zo dé partner voor werkgevers en werknemers in de bouw!