Bouwfolie

Bij BTN de Haas vindt u hoge kwaliteit bouwfolie voor afdekken, afschermen en afdichten van bijvoorbeeld materialen of locaties . Vochtige lucht verplaatst zich altijd van een vochtige naar een minder vochtige omgeving. Tijdens deze verplaatsing kan deze dampstroom een weerstand ondervinden die afhankelijk is van het type materiaal waar de stroom doorheen gaat. In ons assortiment vindt u verschillende soorten afdekmateriaal waarmee weerstand geboden kan worden aan de vochtige lucht. Bouwfolie wordt vrijwel altijd gebruikt als bescherming tegen vochtig weer.

Dampdichte folie

Dampdichte folie is het ideale materiaal voor het maken van spouwmuren met een voorzetwand, het isoleren van daken, het afdichten van kozijnen of het afdekken van vloeren. Dampdichte folie houdt vocht buiten! Een constructie dampdicht bedekken, voorkomt dat vocht erin kan trekken waardoor er condensatie ontstaat. Bij BTN de Haas vindt u gewapende dampdichte folie in verschillende diktes en rol lengtes. Zo betaalt u nooit teveel voor de meest geschikte dampdichte folie voor uw situatie!

18 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bouwfolie zwart

Naast onze uitgebreide collectie transparante folie, verkopen we bij BTN de Haas ook bouwfolie zwart. Met deze kleur folie kunt u uw bouwmaterialen en –constructies veilig afschermen tegen weersomstandigheden. Het bouwfolie zwart uit ons assortiment is verkrijgbaar op een rol met 4 of 6 strekkende meter en een lengte van 50 meter.

Bouwfolie kopen

Als u voordelig, duurzame A-kwaliteit bouwfolie kopen wilt, zit u goed bij onze online groothandel. De bouwfolie is milieuvriendelijk en goed recyclebaar, omdat er geen schadelijke grondstoffen zijn toegevoegd. De transparante bouwfolies laten licht door, waardoor deze erg geschikt zijn voor het afdekken van raamkozijnen, deurposten en andere ruimtes waar tijdens de bouw licht nodig is. U kunt bij ons type 100 en type 200 bouwfolie kopen. Dit staat voor de diktes van de folie, respectievelijk 0.03 mm en 0.06 mm. Hoe dikker de bouwfolie, des te hoger de treksterkte. Bekijk ook onze andere afschermingsartikelen online, zoals landbouwfolie, dampdichte folie, gewapende folie, krimpfolie of dekzeilen.

Gewapend folie

Voor topkwaliteit gewapend folie bent u bij BTN de Haas, dé online agrarische groothandel aan het juiste adres! Dankzij het wapeningsdraad heeft de folie een sterke trek- en scheurvastheid, waardoor het zeer geschikt is voor kleine en grote bouwprojecten.

Krimpfolie

Krimpfolie wordt zowel veel gebruikt in de bouw op steigers, als bij pakketverzending en bij stofvrije opslag. De krimpfolie uit ons assortiment krimpt na verwarming en vormt een tweede huid om een object heen. Met een krimppistool sealt u de stukken folie eenvoudig en snel aan elkaar. Dankzij de hoge kwaliteit is de folie goed bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is dan ook uitstekend materiaal om te gebruiken bij het werken op een steiger. Na het sealen zit de krimpfolie zo strak, dat deze niet klappert of scheurt.