Voorhamer

Het betere sloopwerk krijgt u voor elkaar met een goede voorhamer. BTN de haas biedt u een ruime keuze in verschillende modellen van diverse formaten. Ook qua materiaal hebben we uiteenlopende hamers te bieden. Of u nu een voorhamer zoekt van hout of kunststof, in ons ruime assortiment vindt u wat u nodig heeft. Ook rubberen hamers voor het in de grond slaan van palen of het leggen van tegels hebben we voor u. 

 

U kunt verschillende soorten hamers gebruiken in de tuin. Wat de verschillen zijn, leest u hier:

  • Voorhamer: De voorhamer is een degelijke hamer die vaak wordt gebruikt bij sloopwerkzaamheden. Deze hamer heeft een lange en sterke steel.
  • Sleg: De sleg wordt ook wel een tuinhamer genoemd en is ideaal om houten palen zonder schade de grond in te slaan.
  • Rubber hamer: Een rubber hamer gebruikt u voor het aankloppen van materialen zonder deze te beschadigen. Een voorbeeld hiervan is het aankloppen van tegels.
  • Straathamer: De naam zegt het al. Deze hamer wordt gebruik bij het straten en heeft een scherpe en vlakke kant.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Voorhamer 5 kg

Geen enkele constructie blijft overeind staan als u deze bewerkt met een voorhamer van 5 kg! Om uw klus te klaren moet de steel natuurlijk betrouwbaar zijn. Onze zwaarste voorhamers zijn daarom uitgerust met stelen van Hickory hout. Dit type hout is bijzonder sterk en bovendien veerkrachtig. Daarom ligt de steel ook lekker in de hand. Heeft u al een hamer maar is de steel beschadigd? Dan kunt u bij BTN de Haas voordelig een houten steel bestellen.

 

Voorhamer kopen

U krijgt elke muur omver door bij BTN de Haas een voorhamer te kopen! U kunt het formaat en gewicht van de hamer uitkiezen gebaseerd op de klus en uw eigen voorkeur. Een te zware hamer kan namelijk fysieke ongemakken met zich meebrengen. Wilt u voor de zekerheid de hamers zien en vasthouden voordat u een keuze maakt? Kom dan eens langs in onze winkel, waar onze experts u graag verder helpen. Voor al uw tuingereedschap is BTN de Haas het juiste adres! In onze winkel kunt u naast een nieuwe voorhamer ook een betrouwbare bijl kopen. Voor iedere klus bestelt u bij ons eenvoudig en voordelig het juiste gereedschap!