Schapengaas

Kleinere dieren zoals schapen en geiten houdt u eenvoudig op uw land met schapen afrastering zoals schapengaas of schapennet 50 meter van BTN de Haas. Dit is in onze online winkel verkrijgbaar in twee hoogtes: schapengaas 80 cm en schapengaas 100 cm. Voor de kwaliteit heeft u keuze uit twee varianten:

  • Zwaar: zwaar gaas is gemaakt van verzinkt staal en is stevig, roest niet en heeft een lange levensduur.
  • Extra zwaar: extra zwaar gaas is van dikker materiaal gemaakt dan het zware schapengaas.

Speciaal voor oneffen terrein hebben wij versterkte schapennetten inclusief 19 palen. Deze zijn gemakkelijk te verplaatsen. Naast afrastering schapen hebben wij ook wolvennetten. 

15 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Schapengaas zwaar

Met het oog op een lange levensduur is schapengaas dat zwaar is een zeer goede investering. De mazen zijn aan de onderkant het kleinst en worden naar boven toe groter. De horizontale afstand tussen de draden is 15 cm. Schapengaas zwaar is extra stevig doordat het extra geknoopt is. Daarnaast is het gaas in de extra zware uitvoering dikker en daardoor nog steviger.

Schapengaas 80 cm

Om klein vee binnen een weideafrastering te houden is schapengaas van 80 cm voldoende. Heeft u grote dieren, dan is het ook verkrijgbaar met een hoogte van 100 cm. Naast schapengaas van 80 cm hebben wij ook andere afrastering voor de weide en toebehoren in het assortiment zoals landhekkenschrikdraadapparaten en drinkbakken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in het boerenbedrijf en voorzien u graag van passend advies.

Schapengaas zetten

BTN de Haas is de complete winkel voor wie zijn of haar dieren met een afrastering wil beschermen. Schapengaas zetten is eenvoudig als u gebruikt maak van onze weidepalen, die verkrijgbaar zijn in uiteenlopende hoogte, variërend tot 250 cm. Deze dienen meer lengte te hebben om ze stevig in de grond te kunnen plaatsen. Ook hebben wij schapennet in ons assortiment dat speciaal geschikt is voor gebruik op ruw terrein. Heeft u vragen over schapengaas zetten of over onze artikelen? Neem dan contact op met onze deskundige klantenservice of kom langs in onze winkel. Wat u ook bestelt, wij zorgen voor een snelle levering!