Muizen bestrijden

Helaas komt het wel eens voor dat u last heeft van muizen of ratten op uw bedrijf. Dit is een probleem waar u natuurlijk zo snel mogelijk weer van af wilt komen. Bij BTN de Haas vindt u een ruim assortiment met artikelen, waarmee u o.a. ratten en muizen kunt bestrijden. U heeft de keuze, om op verschillende manieren professioneel muizen te bestrijden. Zo vindt u bij ons o.a. muizengif (biociden), muizenvallen, voerdozen en muizenklemmen.

Daarnaast bieden wij de zogenaamde Goodnature ratten- en muizenval aan. Uitgebreide informatie over deze manier van ratten- en muizen bestrijden vindt u op de informatiepagina: Goodnature.

LET OP! Er gaat het een en ander veranderen m.b.t. het gebruik van rodenticiden. Klik hier voor de laatste informatie. 

Producten 1-36 van 49

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Muizen bestrijdingsmiddelen

Voor de aanschaf van muizen bestrijdingsmiddelen bent u bij BTN de Haas aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment met ratten- en muizen bestrijdingsmiddelen zoals: pasta, blokken en diverse graan soorten. Deze bestrijdingsmiddelen zijn geschikt voor professionele ratten en muizen bestrijding en kan dan ook alleen gekocht worden met een geldige KBA licentie en alleen in Nederland.