HiKOKI wordt de nieuwe merknaam van Hitachi

Kennisbank

Hikoki VS Hitachi
HiKOKI wordt de nieuwe merknaam van Hitachi

Ruim assortiment HiKOKI bij BTN de Haas

Kom voor een ruim assortiment Power Tools van HiKOKI naar BTN de Haas. Wij hebben verschillende machines en gereedschappen in het assortiment en blijven continu groeien en ontwikkelen.

Boorsleutels

Bekijk de pagina

Slagmoersleutels

Bekijk de pagina

Slijptollen

Bekijk de pagina

Zaagmachines

Bekijk de pagina

Schuur- en schaafmachines

Bekijk de pagina

Overige machines

Bekijk de pagina

Toebehoren en onderdelen

Bekijk de pagina

HiKOKI wordt de nieuwe merknaam van Hitachi

Met ingang van september 2018 zal Hitachi een nieuwe merknaam krijgen. Het merk Hitachi zal gaan veranderen in HiKOKI. Dit heeft o.a. te maken met een verandering in de bedrijfsnaam. De bedrijfsnaam zoals die was, Hitachi Koki Co., Ltd zal veranderen in Koki Holdings Co., Ltd.

Nieuwe naam en Europees hoofdkantoor

De nieuwe merknaam HiKOKI spreekt u uit als: hai-koh-ki. De naamswijziging heeft alles te maken met de ambitieuze internationale groeistrategie van het bedrijf. Dankzij de oprichtingen van een nieuw Europees hoofdkantoor in Duitsland, wordt het strategisch belang van de Europese markt nog beter benadrukt. Het doel van een nieuw hoofdkantoor: nog dichter bij de klant te komen en sneller beslissingen kunnen nemen m.b.t. wensen en behoeften.

Wat verandert er voor u?

Het bedrijf zal zich in de toekomst nog verder wereldwijd uit gaan breiden, maar Japanse tradities blijven behouden. De naamswijziging van Hitachi naar HiKOKI wordt gezien als een eerste stap om producten en het bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen. Voor de klant zullen de producten en accu’s gelijk en identiek blijven, alleen de merknaam op de producten zal gaan veranderen. Daarnaast zullen er nog meer en nieuwere producten bij komen.

Competenties HiKOKI

Superieure prestaties in combinatie met innovatieve technologieën.
Betrouwbare producten en diensten dankzij 70 jaar bedrijfsgeschiedenis.
Potentiele nieuwe groei.

Producten 1-36 van 45

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina