Betacraft

Betacraft workwear

Als agrariër weet u als geen ander hoe het is om in ongebruikelijke zware werkomstandigheden aan de slag te gaan. Voor deze dagelijkse werkzaamheden is het van belang dat de werkkleding goed aansluit. Wij durven te stellen dat Betacraft workwear het merk is dat voor agrariërs uitstekend geschikt is voor diverse werkzaamheden en een lange levensduur!

Betacraft workwear komt van Nieuw-Zeelandse bodem en is speciaal ontworpen om boeren droog, warm en comfortabel te houden. De dagelijkse werkzaamheden van agrariërs staan centraal bij Betacraft. Een werkjas moet niet alleen droog en comfortabel zijn bij het passen van de jas, nee de werkjas moet tijdens de meest gure herfststorm in de vroege ochtend comfort geven wanneer u voor dag en douw een rondje over het erf maakt.

Betacraft werkkleding is van zeer goede kwaliteit, daarom geeft Betacraft een levenslange garantie. Heeft u een Betacraft werkjas die na 30 jaar stuk gaat bij de naden en is dit een fabrieksfout geweest? Dan krijgt u weer een nieuwe Betacraft jas of zal de oude gerepareerd worden!

Heeft u al veel verschillende merken werkkleding getest voor boerengebruik maar niet het juiste kledingstuk gevonden? Probeer dan Betacraft want dat voldoet aan alles wat een agrariër wenst!

Ga je een dag buiten bezig om de afrastering seizoensklaar te maken? Dan wil je een werktrui die niet alleen comfortabel is tijdens de koffiepauze maar ook tijdens het rammen van houten palen.

De werkjassen en andere bovenkleding van Betacraft zijn zo ontworpen dat er buiten met harde wind, zware regen en kou nog steeds urenlang comfortabel buiten gewerkt kan worden. Zo zijn de werkjassen bijvoorbeeld voorzien van magneetsluitingen en drukknopen.

Moet u ondanks de regenbui het land in? Dan wilt u niet dat uw regenpak na 10 minuten oncomfortabel gaat worden maar dan wil je droog en zonder zweet het regenpak tevreden uit kunnen doen. De regenkleding van Betacraft workwear is 100% waterdicht.

Het materiaal is rekbaar waardoor u bij verschillende houdingen of bewegingen niet geremd wordt door het materiaal dat op scheuren staat. Naast het feit dat de regenkleding 100% waterdicht is, is deze kleding ook 100% winddicht. De naden van de regenkleding zijn "overlock" naden, wat wil zeggen dat er een laag over de naden heen zit zodat het water niet via de naad door de kleding heen gaat.

Bekijk het volledige assortiment met hoogwaardige Betacraft workwear!

Betacraft workwear - werkjassen

Betacraft workwear - werkbroeken

Betacraft workwear - Amerikaanse overall

Betacraft workwear - bovenkleding

Betacraft workwear - regenkleding