• Levertijd 1-3 werkdagen
  • Meer dan 240.000
    klanten geholpen
  • Beoordeeld met een 8.8!
  • Gratis verzending
    vanaf €175 excl. BTW
  • Vragen?
    Bel:050 - 5414311

Kuilkleden kopen

Wilt u de kuil, gewikkelde balen of pakken stro beschermen tegen beschadigingen en/of weersinvloeden? Dan kunt u er voor kiezen om kuilkleden te kopen. Een kuilkleed heeft een zwaar gewicht en is gemaakt van een zeer zware kwaliteit. Dankzij deze eigenschappen wordt de kuil goed beschermd en krijgen de invloeden van buitenaf geen kans.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Kuilkleed super zwaar

BTN de Haas heeft verschillende kuilkleden te koop, waaronder kuilkleed super zwaar. Dit type is zwart van kleur, is gemaakt van HDPE en heeft een gewicht van 200 gram p/m². Dankzij het gebruik van sterk, maar licht UV Kly weefsel is een kuilkleed super zwaar handzaam en biedt het toch de juiste bescherming.

Kuilkleed mega zwaar

Naast kuilkleed super zwaar hebben we ook een kuilkleed mega zwaar in het assortiment. Dit type is groen van kleur, gemaakt van HDPE en heeft een gewicht van 220 gram p/m². Het kuilkleed mega zwaar heeft naast de herkenbare groen kleur, ook oranje ingeweven banen. Deze banen zijn voorzien van bevestigingslussen, waar u dan sjorbanden aan kunt bevestigen.