Anti worteldoek

Gaat u een nieuw bloemperk of gazon aanleggen? Als u geen last wilt hebben van onkruid, raden wij aan om een anti worteldoek te gebruiken! Op deze manier voorkomt u onkruid in plaats van dat u het moet bestrijden met onhandige (chemische) onkruidbestrijders. Het anti wortel doek/geweven geotextiel is van Duitse kwaliteit, heeft sterke eigenschappen en heeft een hoge waterdoorlaatbaarheid, waardoor het regenwater zorgvuldig en vlug wordt afgevoerd. Door de sterke eigenschappen kan dit geweven geotextiel ook in de wegenbouw worden gebruikt als scheidingslaag. Het anti worteldoek laat geen licht door zodat onkruid een kleinere kans krijgt om te groeien. Heeft u vooral last van mollen in plaats van onkruid? Bekijk dan ons mollengaas assortiment! Lees meer

van 5

Foto-tabel  Lijst 

van 5

Foto-tabel  Lijst 

Anti worteldoek plaatsen

In plaats van onkruid wieden en wegbranden, kunt u sneller en gemakkelijker een anti worteldoek plaatsen. Het doek is gemaakt van polypropyleen en heeft een geweven structuur. Hierdoor vervormd het niet en is het uitermate geschikt voor het plaatsen onder een te belopen of te berijden ondergrond. Het doek is op rol verkrijgbaar in verschillende afmetingen en is daardoor geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. Anti worteldoek plaatsen doet u met behulp van de speciale grondpennen, die u onder worteldoek toebehoren vindt, waarmee het doek netjes op zijn plek blijft liggen. Voor optimale bevestiging legt u grind in de hoeken.

 

Anti worteldoek kopen

Bij BTN de Haas kunt u anti worteldoek kopen voor de scherpste prijzen omdat wij groot in kunnen kopen. Omdat we uit een ruime voorraad werken, kan uw bestelling binnen enkele dagen op het gewenste adres afgeleverd worden. U hoeft daardoor nooit lang te wachten voordat u met uw worteldoek aan de slag kunt. Per product staat een uitgebreide omschrijving, zodat u snel de juiste keuze maakt. Heeft u nog vragen over het anti worteldoek kopen? Dan staan onze gespecialiseerde medewerkers voor u klaar!