Gewapende folie

Voor topkwaliteit gewapend folie bent u bij BTN de Haas, dé online agrarische groothandel aan het juiste adres! U vindt hier een ruim assortiment aan dampdichte gewapend folie die uitermate geschikt is voor het isoleren van uw dak, vloer en wanden. Dankzij het wapeningsdraad heeft de folie een sterke trek- en scheurvastheid, waardoor het zeer geschikt is voor kleine en grote bouwprojecten. In ons assortiment vindt u ook gewapende kasfolie waarmee u uw gewassen beschermt tegen diverse weersomstandigheden en het klimaat in uw kas optimaal houdt. Bekijk hieronder ons assortiment van gewapend folie.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Gewapend folie transparant

In ons assortiment treft u gewapend folie transparant aan, dit is de meest gebruikte folie voor het isoleren van vochtige, maar ook niet vochtige ruimtes. De folie is eenvoudig te verbinden met speciale gewapende folie tape, te vinden onder afdekmateriaal accessoires. Zo weet u zeker dat er geen vocht naar binnen of naar buiten kan dringen. De gewapend folie transparant is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u nooit teveel betaald voor overgebleven folie dat u niet nodig hebt!

Gewapend folie online

In onze webwinkel bestelt u gemakkelijk gewapend folie online. U kunt deze binnen enkele dagen in huis verwachten, tenzij anders is aangegeven. Omdat wij als groothandel groot inkopen, kunnen we de prijzen laag houden. Bekijk daarom ook online onze andere benodigdheden voor uw bouwprojecten. We hebben een ruim assortiment aan bouwfolie en isolatiefolie voor een geslaagd resultaat! Bij elk artikel staat een uitgebreide omschrijving, zodat u gemakkelijk de juiste keuze maakt. Heeft u nog andere vragen? Stel deze dan aan de expert uit het werkveld van BTN de Haas. Wij helpen u graag verder!