SaluVet KlauSan violetspray tbv hoef, klauw, navel | 500ml

SKU
110316
15% Korting Voor € 26,69 € 32,29 Van € 31,40 € 37,99
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel
LEVERING
Voor 14:00 besteld,
werkdag later op 't erf

KlauSan violetspray van SaluVet. De gebruiksvriendelijke en verzorgende spray voor hoeven, klauwen, navels en na het onthoornen van een kalf.

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

VITALstyle veehouderij wordt SaluVet vanaf april 2023. Aan de producten zelf is niets veranderd, enkel de naam en het etiket zullen er wat anders uitzien. Let op! Het kan zijn dat u in een bestelling zowel de "oude" als de "nieuwe" verpakking opgestuurd krijgt. 

KlauSan, de gebruiksvriendelijke violetspray!

In sommige gevallen, zoals bijvoorbeeld bij Mortellaro of bij een wond na het onthoornen, heeft u een product nodig wat het natuurlijk herstel ondersteunt. KlauSan violetspray is zo’n product!

KlauSan violetspray van SaluVet is een verzorgingsproduct dat wordt toegepast bij klauwverzorging (mortellaro), navelverzorging en verzorging na het onthoornen. Door de unieke samenstelling hecht KlauSan uitstekend en zorgt het voor een goed herstel van de huid. KlauSan beschermt de klauw tegen invloeden van buitenaf en is vrij van schadelijke stoffen zoals zware metalen en antibiotica. Het is een dunne vloeistof waardoor het eenvoudig in alle naden van de klauw komt. Daarnaast vormt KlauSan een luchtdoorlatend filter waardoor de klauw niet wordt afgesloten maar wel wordt beschermd tegen vuil.

Samenstelling:
KlauSan bevat verschillende inhoudsstoffen, deze worden hieronder toegelicht.
Kamillebloesem: werkt zuiverend en ondersteunt de regeneratie van de huid.
Perubalsem: ondersteunt de aanmaak van nieuw huidcellen.
Calendula: heeft een verzorgend effect.
Eikenschors: werkt drogend op de huid.
Larikshars: vormt een luchtdoorlatend filter dat vervuiling voorkomt.

Te gebruiken bij:
KlauSan is te gebruiken om de navel van het pasgeboren kalf te verzorgen, om de hoornplekken te verzorgen en is ook te gebruiken bij het verzorgen van de klauwen.

Toediening:
Spray op de (aangetaste) plek. Wanneer het nodig is kan dit dagelijks worden herhaald. De spraybus is in verschillende standen te gebruiken, zelfs ondersteboven!

Specificaties: 

  • Geschikt voor: runderen, kalveren, paarden, schapen, geiten, lammeren, varkens en biggen
  • Te gebruiken bij: navelontsteking, hoef- en klauwproblemen (Mortellaro) en om de hoornplekken te verzorgen
  • Functies: natuurlijke herstel ondersteunen
  • Geen wachttijd
  • Hecht uitstekend
  • Vrij van schadelijke stoffen
  • Vormt een luchtdoorlatend filter
  • Sprayt in verschillende standen, ook ondersteboven
  • Inhoud: 500 ml 

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Gevarenaanduidingen:

Gevaar

H222-H229 Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan open barsten bij verhitting. H319 Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H336 Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken.

Veiligheidsaanbevelingen:

P101 Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102 Buiten het bereik van kinderen houden. P210 Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. P211 Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251 Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P261 Inademing van stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel vermijden. P403+P233 Op een goed geventileerde plaats bewaren. In goed gesloten verpakking bewaren. P410+P412 Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501 De inhoud en de verpakking verwerken volgens de plaatselijke voorschriften.

Gevaarlijke bestanddelen:

2- propanol

Aanvullende gegevens: 

Houder onder druk. Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan een hogere temperatuur dan 50° C. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen - Niet roken.

Meer informatie
FeedX
EAN4260058494589
MerkSaluVet
Art. nr. merk1020
Inhoud500 ml
Specifiek probleem dierKlauwaandoeningen
verpakkingSpuitbus
DiersoortBiggen, Geiten, Kalveren & Pinken, Vaarzen & Koeien, Paarden, Schapen, Vleesvarkens, Zeugen