AF Atom Rattenvoerdoos | kunststof

Gratis Unior gereedschapsset prof

SKU
1223914
8% Korting Voor € 8,07 € 9,76 Van € 8,77 € 10,61
Koop 1 voor € 8,07 € 9,76 per stuks
Koop 8 voor € 7,63 € 9,23 per stuks (13% korting)
Koop 16 voor € 7,19 € 8,70 per stuks (18% korting)
Direct leverbaar
GRATIS VERZENDING
vanaf 175 euro excl btw
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
ALTIJD EEN GOEDE PRIJS
Prijzen op de webshop zijn altijd actueel
LEVERING
Voor 14:00 besteld,
werkdag later op 't erf

Heeft u last van ratten? Dan kunt u deze eenvoudig bestrijden met behulp van de AF Atom rattenvoerdoos! De grote lokaasdoos is gemaakt van kunststof en beschikt over een afneembare deksel. De AF Atom kunt u in combinatie met lokaas of rattenklemmen gebruiken. Let op! Deze variant van dit artikel wordt geleverd zonder sleutel.  

Heeft u last van ratten?

Het hebben van ratten op en rondom uw bedrijf is zeer vervelend en wilt u zo snel mogelijk aanpakken. Dit kunt u onder andere doen met de professionele rattenvoerdozen van AF.

De AF Atom rattenvoerdoos is een professionele lokaasdoos en is gemaakt van een uitstekende kwaliteit kunststof. Deze voerdoos is erg compact en heeft een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Om te zorgen voor het beste resultaat kunt u de rattenvoerdoos in combinatie met lokaas en/of een rattenklem gebruiken. Op de tweede afbeelding ziet u dit ter illustratie, de klem wordt niet meegeleverd. De deksel is gemakkelijk afneembaar. Een ander handig iets van deze deksel is dat u deze kunt voorzien van een inspectiegleuf. Zo kunt u zonder de voerdoos te openen kijken wat de status is aan de binnenkant. Let op! Deze inspectiegleuf zit bij aanschaf van dit product nog dicht en vindt u aan de binnenzijde van de deksel. Wilt u deze gaan gebruiken dan kunt u de voorgedrukte uitsparing met een scherp mes verwijderen.

Tip: maakt u gebruik van een rattenklem? Dan kunt u een felgekleurde tiewrap aan de klem bevestigen. Als de klem dan is afgegaan, dan kunt u dat dankzij de tiewrap eenvoudig controleren.

Let op! Deze variant van de AF Atom wordt geleverd zonder openingssleutel. Heeft u deze nog niet? Door hier te klikken komt u bij deze sleutel. 

Specificaties:

  • Geschikt voor: vangen van ratten binnen- en buitenshuis 
  • Ook geschikt voor: gebruik van rattenklemmen 
  • Te gebruiken bij: overlast van ratten
  • Kan gebruikt worden in combinatie met verschillende klemmen, vallen en lokaas
  • Voorzien van inspectiegleuf
  • Materiaal: kunststof
  • Afmeting: 260 x 190 x 110 mm
  • Exclusief: sleutel, klemmen, granen, blokken en pasta
Meer informatie
EAN5055436700104
MerkAF
Art. nr. merk209-000003
Soort bestrijdingVoerdozen