Bayer K-Othrine 7,5SC tegen insecten |Stalspuitmiddel| 1ltr

SKU
110525
23% Korting Voor € 57,78 € 69,91 Van € 75,04 € 90,80
Koop 12 voor € 54,03 € 65,38 p/st en ontvang 28% korting
Direct leverbaar
BIJDRAGE ORDERKOSTEN
vanaf €7,95. GRATIS vanaf €150
ERVARING
Meer dan 240.000 klanten geholpen
PRIJS WEBSHOP IS LEIDEND
I.v.m. prijsschommelingen kan de prijs afwijken van folders
LEVERING
Voor 14.00 besteld, volgende werkdag in huis. *Indien de order compleet is

Effectief ongediertebestrijdingsmiddel tegen insecten en vliegen! De K-Othrine 7,5SC is een stalspuitmiddel met de werkzame stof Deltamethrin. Het vliegenbestrijdingsmiddel is geurloos en werkt tot wel 4 weken. De verpakking heeft een inhoud van 1 liter.

LET OP: Verkoop alleen toegestaan aan professionals met geldige UBN en KVK nummer. 
Vul uw UBN + KVK nummer in bij de laatste stap van uw bestelling in het veld ‘opmerkingen’. Geen UBN + KVK nummer = geen levering!

Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie. Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Voorkom kruipende en vliegende insecten op stal!

Vliegen zorgen voor veel overlast bij vee. Ze zorgen voor onrust en stress bij de dieren en ze kunnen ervoor zorgen dat ziektes zich verspreiden. Denk hierbij aan bacteriën zoals Salmonella en zomerwrang en virussen zoals blauwtong. Vliegen brengen deze ziektes op 3 verschillende manier over: via hun poten, uitwerpselen en hun braaksel. Dit laatste komt doordat vliegen eerst op hun voedsel spugen waarna ze het vervolgens weer opslurpen. Met vee hebben we te maken met twee verschillende soorten vliegen: de stekende (buitenvlieg) en de zuigende (binnenvlieg). Om rust te bewaren en ziektes te voorkomen is vliegenbestrijding erg belangrijk!

Het stalspuitmiddel K-Othrine 7.5SC van Bayer werkt tegen kruipende insecten en huisvliegen. In het ongediertemiddel zit de werkzame stof Deltamethrin. Dit is een synthetisch pyrethroid dat het ion transport in de zenuwcellen van het ongedierte verstoort. Hierdoor treedt er spierverlamming op en gaat het ongedierte binnen enkele minuten na contact met het middel dood. Het bestrijdingsmiddel is geurloos en heeft een werking tot 4 weken.

Gebruik:

Dit middel is gemakkelijk te gebruiken in een rugspuit en breng je aan op plekken waar veel vliegen zitten. Bijvoorbeeld op de muren bij de melkrobot. Let er hierbij op dat de muur het middel niet opzuigt, hierdoor is het middel namelijk minder effectief.

Doseringen:

Hieronder vindt u de doseringen voor vliegen en voor kruipende insecten.
-          Vliegen: 166 ml middel per 5 liter water. Dit is voldoende voor 100 m²
-          Kruipende insecten: 83 ml middel per 5 liter water. Dit is voldoende voor 100 m² 

Dit middel is zeer giftig voor vissen en andere dieren en planten die zich in het water bevinden. Hierom is het alleen bestemd voor professioneel gebruik en is het belangrijk om de aanwijzingen op het etiket te volgen.

LET OP: Verkoop alleen toegestaan aan professionals met geldige UBN en KVK nummer.
Vul uw UBN + KVK nummer in bij de laatste stap van uw bestelling in het veld ‘opmerkingen’. Geen UBN + KVK nummer = geen levering!
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Specificaties:

  • Geschikt voor: rund, schaap, varken en paard
  • Te gebruiken bij: bestrijden van kruipende insecten en vliegen
  • Functies: voorkomen van vliegenoverlast
  • Doodt de vliegen snel
  • Geurloos middel met werkingsduur van 4 weken
  • Contactmiddel
  • Toelatingsnummer: NL-0011626-0000 

Klik hier voor het veiligheidsinformatieblad.

Gevarenaanduidingen:

Waarschuwing

H410- Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.

Veiligheidsaanbevelingen: 

P273- Voorkom lozing in het milieu. P391- Gelekte/gemorste stof opruimen. P501- Inhoud/verpakking afvoeren naar een inzamelpunt voor gevaarlijk of bijzonder afval.

Aanvullende gegevens: 

EUH208 Bevat 1,2-benzisothiazol-3(2H)-one, mengsel van: 5-chloor-2-methyl-2H-isothiazool-3-on en 2-methyl-2H-isothiazool-3-on (3:1). Kan een allergische reactie veroorzaken. Een prikkelend ev. brandend/stekend gevoel aan huid of slijmvliezen kan optreden. Dit veroorzaakt geen letsel en houdt slechts tijdelijk aan (max. 24 uur). 

Meer informatie
MerkBayer
ToelatingsnummerNL-0011626-0000
Bestrijden vanInsecten, Maden, Mieren, Vliegen, Vlooien
Soort bestrijdingGif (Biociden)